Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωσε το νέο της τεχνικό επιτελείο η Ποταμιά

Στις πρώτες της ανακοινώσεις προχώρησε η ομάδα της Ποταμιάς, η οποία ετοιμάζεται για την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και του κυπέλλου Ελλάδος. Η διοίκηση των Μεγαλοχωριτών προχώρησε πριν λίγη ώρα στην ανακοίνωση του νέου της τεχνικού επιτελείου.
Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Φλωράκης. Ο 50χρονος καθοδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τρέμπλ την περυσινή περίοδο, ενώ ήταν ο coach του Βελουχίου στη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική τη σαιζόν 2017-2018. Παράλληλα ο κ. Φλωράκης είναι ο πολυνίκης τεχνικός της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, έχοντας κερδίσει τον τίτλο μεταξύ άλλων τα τελευταία 6 χρόνια με τρεις διαφορετικές ομάδες(2 με τον ΑΠΟΚ, 2 με τον Αίολο και 2 με Ποταμιά). Επιπλέον έχει καθοδηγήσει το Βελούχι σε τρεις παραμονές στη Δ΄ Εθνική(2006-2009).
Το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων θα έχει ο Χρήστος Γιαννίτσαρης. Ο 43χρονος παλαίμαχος άσος του Βελουχίου έχει ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική και το κομμάτι των γκολκίπερ, παρακολουθώντας αρκετά σεμινάρια και έχοντας αντίστοιχο ρόλο στον ΑΠΟΚ και κατά το παρελθόν. 
Νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Ηλίας Τσιγαρίδας. Ο 33χρονος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με αρκετή εμπειρία και γνώσεις στον χώρο. Επιπρόσθετα είναι προπονητής κολύμβησης του ΑΟΛ Εύρυτος και ποδοσφαιριστής των Αγράφων. 
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, ενώ αναμένεται και η απόκτηση των πρώτων ποδοσφαιριστών .