Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Πανευρωπαϊκό μετάλλιο εξασφάλισε η Μαρία Κονιαβίτη


Με την Εθνική Ομάδα στο Gyor της Ουγγαρίας βρίσκονται έξι αθλητές του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club), καθώς και οι προπονητές του Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, λαμβάνοντας μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα kick boxing εφήβων-νεανίδων(23 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου).
Συγκεκριμένα μετέχουν οι: Σεμέλη Ζαρμακούπη, Μαρία Κονιαβίτη, Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, Αλεξάνδρα Δροσίνη, Οδυσσέας Γραμματίκας και Χαράλαμπος Μπαρμπούτης. Η εξασφάλιση πρώτου μεταλλίου ήρθε την Τρίτη(27/8), με τη Μαρία Κονιαβίτη, που προκρίθηκε στα ημιτελικά, κάνοντας δυο νίκες και μένει το χρώμα του, φτάνοντας σε μια τεράστια επιτυχία. Θα αγωνιστεί την Παρασκευή(30/8) στον ημιτελικό. Με νίκη άρχισε η Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Σεμέλη Ζαρμακούπη, διεκδικώντας ένα ακόμη μετάλλιο στο παλμαρέ της, ενώ ηττήθηκαν στο πρώτο τους αγώνα οι: Αλεξάνδρα Δροσίνη, Οδυσσέας Γραμματίκας και Χαράλαμπος Μπαρμπούτης. Νεότερο ρεπορτάζ σύντομα.

Έναρξη στις 2 Σεπτεμβρίου



Ο σύλλγοος ανακοίνωσε επίσης πως τα μαθήματα του θα αρχίσουν στις 2 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν Tae Kwon Do, Kick Boxing και Ρυθμική γυμναστική.