Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Σεμινάρια Διαιτησίας, 3η μέρα


Επίσημη τελετή έναρξης στα Σεμινάρια Διαιτησίας στο Καρπενήσι με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των κκ. Fusek και Der Roest, προπόνηση το πρωί και μαθήματα το απόγευμα για Διαιτητές και Βοηθούς. Ξεκίνησε το Σεμινάριο Παρατηρητών.
Τη σημερινή  επίσημη τελετή έναρξης του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε  παρουσία των Αξιωματούχων Διαιτησίας & Παρατηρητών της 1ης κατηγορίας  τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Γεώργιος, Μητροπολίτης Ευρυτανίας, ο κ. Τασσιός Αριστείδης, Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Παπατζήμας Γεώργιος, πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπως και ο Independent Expert των FIFA & UEFA κ. Petr Fusek, αλλά και ο κ. Mike Van Der Roest, Project Leader της FIFA για το VAR.
H τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του pροέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κου Pereira, o οποίος αναφέρθηκε στην εισαγωγή του Video Assistant Referee (VAR) στο ελληνικό ποδοσφαιρο και στη σύσταση της Super League 1 και της Super League 2.

Για τους Διαιτητές και Βοηθούς διαιτησίας, το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση και μάθημα διαχείρησης stress το πρωί, ενώ το απόγευμα, πέραν της τελετής έναρξης, έγινε και μάθημα με τις ομάδες εργασίας.

Σήμερα 16/08 ξεκίνησε επίσης το Σεμινάριο Παρατηρητών 1ης κατηγορίας, με την ομιλία-καλωσόρισμα του κ. Περέιρα και την παρουσίαση των Αλλαγών στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2019-20. Το απόγευμα οι Παρατηρητές παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα με τους εκπαιδευτές της ΚΕΔ.

Πηγή:www.epo.gr