Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Άρχισε το σπουδαίο 2ο διεθνές καμπ καλλιτεχνικής, στο Καρπενήσι



Στο Καρπενήσι διεξάγεται το 2ο Διεθνές Καμπ Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (2nd International Artistic Swimming Camp) με την επωνυμία “Εξασκηθείτε με τις καλύτερες” από τις 26 έως τις 31 Αυγούστου. Το καμπ διοργανώνει ο Νηρέας Χαλανδρίου μαζί με τον ΠΑΟΚ και με τη συνδρομή του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ) – Π.Ε. Ευρυτανίας.
Η καθημερινή προπόνηση των κοριτσιών  είναι 4ωρη και περιλαμβάνει εκγύμναση εντός και εκτός πισίνας πρωί και απόγευμα. 
Στο καμπ  δίνουν τα φώτα τους η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, παλιά δόξα του αθλήματος και νυν προπονήτρια της Σχολής του Νηρέα Χριστίνα Θαλασσινίδου, η προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η πρώην χορογράφος της Εθνικής ομάδας Σοφία Μαντή, η πρωταθλήτριά μας και νυν προπονήτρια Ιφιγένεια Δίπλα.
Παράλληλα με τις προπονήσεις, τα κορίτσια έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν γειτονικά αξιοθέατα καθώς και να διασκεδάσουν με ομαδικά παιχνίδια, μουσική και προβολή ταινιών.
Τα παιδιά συνοδεύουν ο Πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Λύρας, καθώς και οι κυρίες Δώρα Γκάβου και Άννα Κόκκα.
Τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν τις αθλήτριες είναι το “Virginia Villas” και το “Mountain House”.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και την αφίσα του καμπ μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στις παρακάτω φώτος:




Πηγή: http://nireashal.gr/2019/08/19/%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-2%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87/?fbclid=IwAR2CBra98xf-nrJFLa5QBcRQ7rXaR98Dy5luSQSHegNMGJwJzSiEKZyezAc