Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Ποταμιά-ΑΕΚ Κ19 0-6

Η ομάδα κάτω των 19 της ΑΕΚ επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 6-0 της Ποταμιάς.
Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Avaris, αρχίζοντας στις 6 και 30 και ήταν προπονητικού χαρακτήρα για τους «κιτρινόμαυρους».
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη αγωνίστηκε εκτός προετοιμασίας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της προετοιμασίας του αντιπάλου. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστική και συμπαγής αμυντικά, χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο.
Η ΑΕΚ Κ19 των Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο φάνηκε η διαφορά φυσικής κατάστασης και ποιότητας, σκοράροντας έξι φορές . Δυο γκολ για τους: Ευθύμη Χριστόπουλο και Μιχάλη Κοσίδη και ένα για τον Γιάννη Κορομηλά και τον Μιχάλη Τσέλιο. Ο Κορομηλάς είχε και δοκάρι.
Ο «δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Αυγούστου σε νέο φιλικό ματς τον Α.Ο. Τρίκαλα, ενώ οι Μεγαλοχωρίτες αναμένουν την έναρξη της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Εκτός προετοιμασίας
Το παιχνίδι έγινε για τις ανάγκες της προετοιμασίας της ΑΕΚ(Κ19). Οι Μεγαλοχωρίτες δεν έχουν αρχίσει ακόμη προετοιμασίας και είχαν κάνει κάτι ανάλογο και απέναντι στη Λαμία.

Θετικές εντυπώσεις 


Την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τους Μεγαλοχωρίτες έκανε ο τερματοφύλακας Κώστας Ανδρούτσος(Φωτογραφία), που έπαιξε την περασμένη περίοδο στη Γ΄ Εθνική με τη Χαλκίδα και τον Παναιγιάλειο. 


Τέθηκαν νοκ-άουτ
Αντικαταστάθηκαν στο α΄ ημίχρονο από πλευράς Ποταμιάς λόγω τραυματισμού οι: Κώστας Γιαννακόπουλος και Χάρης Ζαραβέλης, με τους: Χριστόδουλο Μισύρη και Κώστα Σταμούλη αντίστοιχα να τους αντικαθιστούν.

Ο ρέφερι 


Το φιλικό που είχε διάρκεια 90 λεπτά σφύριξε ο προπονητής Κ14 της ΑΕΚ Βασίλης Αποστόλου(Φωτογραφία), χωρίς βοηθούς.

Οδηγίες και από Κωστένογλου


Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του «δικεφάλου» είναι ο Νίκος Κωστένογλου(Φωτογραφία), που έδινε οδηγίες μαζί με τους προπονητές Γιώργο Αλεξόπουλο και Ηλία Καλοπήτα.

Όλα στο δεύτερο 


Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν ανταγωνιστική παρουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε ο «καταιγισμός» τερμάτων.  Στο 46΄ ο Χριστόπουλος μετά την ασίστ του Κάτσικα έκανε το 0-1, ενώ 53΄ ο Κορομηλάς μετά από όμορφο συνδυαασμό διαμόρφωσε το 0-2. Ένα λεπτό αργότερα ο Χριστόπουλος μετά την ασίστ του Κορομηλά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 58΄ ο Τσέλιος μετά από τακουνάκι του Χριστόπουλου «έγραψε» το 0-4, ενώ στο 77΄ με σουτ του Κοσίδη(Φωτογραφία)  από δεξιά έγινε το 0-5. Ο ίδιος στα τελευταία λεπτά εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Λιωνή και πέτυχε από κοντά το τελικό 0-6. Δοκάρι είχε με «κεραυνό» εκτός περιοχής ο Κορομηλάς. 


Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Ξαγάρας, Αθανασόπουλος, Φαρμάκης, Ζαραβέλης, Κουρλός, Ζαλοκώστας Δ., Μπακαλίδης, Γιαννακόπουλος, Κατσαρής, Γενιτσαρόπουλος
Αγωνίστηκαν και οι: Καλύβας Γ., Καλύβας Τ., Σταμούλης, Ίβρος, Μαντζιούτας Κ., Πλεξίδας, Ζαλοκώστας Ι., Μισύρης

ΑΕΚ Κ19 (Γιώργος Αλεξόπουλος& Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Αρβανίτης, Γκέγκα, Μαντζουρανάκης, Ποζατζίδης, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Τσέλιος, Μάρκου, Χριστόπουλος
Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Καλούδης, Καραβίδας, Τζιάτζιος, Κώτσιος, Λιωνής, Τσαρούχας, Παπαντζέλος, Δημητρίου, Κοσίδης, Τσιγαρίδης

Διαιτητής: Βασίλης Αποστόλου























































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος