Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Επίλεκτοι Ευρυτανίας Κ18-ΑΕΚ Κ17 0-4

Η ομάδα κάτω των 17 της ΑΕΚ επικράτησε φιλικό παιχνίδι με 4-0 επίλεκτων ποδοσφαιριστών κάτω των 18 της Ευρυτανίας. 
Το 80λεπτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Hotel Avaris, αρχίζοντας στις 6 και 30. Το παρακολούθησαν περίπου 30 θεατές.  
Οι Επίλεκτοι Ευρυτανίας συγκεντρώθηκαν από τον Δημήτρη Κολλημένο και υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Ρεσίτη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ταλαντούχους συνομήλικους τους. Μάλιστα έπαιξαν χωρίς προπονήσεις και με αποχή μηνών από τα γήπεδα.  Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές διάφορων σωματείων της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο αρχηγός Θανάσης Τριανταφύλλου είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος. 
Η ΑΕΚ Κ17 του Ιβάν Νεντέλκοβιτς μια μόλις ημέρα μετά την άφιξη της στο Καρπενήσι είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» από τις προπονήσεις και να συμμετάσχει σε συνθήκες αγώνα. Σκόραρε δυο φορές σε κάθε μέρος, έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Τα τέρματα έβαλαν οι: Βαφειάδης, Τσαχματιώτης, Τσίρης και Κυρσανίδης.
Ο «δικέφαλος» αναμένεται να αντιμετωπίσει το Σάββατο 10 Αυγούστου σε νέο φιλικό παιχνίδι την Ποταμιά. 

Επίλεκτοι Ευρυτάνες


Την ομάδα της Ευρυτανίας αποτελούσαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γεννηθεί από το 2001 έως το 2005. Την ομάδα κατέβασε ο Δημήτρης Κολλημένος(Φωτογραφία), με τα παιδιά να έχουν εξαιρετική εικόνα.

Σφύριξε ο Σερπάνος


Το φιλικό, διάρκειας 80΄ διεύθυνε ο Δημήτρης Σερπάνος(Φωτογραφία), που την περασμένη σαιζόν ήταν προπονητής των Αγράφων. Μάλιστα οι γιοί του Γιώργος και Κώστας αγωνίστηκαν με τους γηπεδούχους. 

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ


Οδηγίες για τους επίλεκτους Ευρυτάνες έδινε ο Παναγιώτης Ρεσίτης(Φωτογραφία), νέος Πρόεδρος του Βελουχίου με προπονητική θητεία σε αρκετά σωματεία και ακαδημίες της Αθήνας. 


Δώρο σε ΑΕΚ
Πριν την έναρξη του αγώνα οι Καρπενησιώτες χάρισαν μια εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας στους «κιτρινόμαυρους». Το δώρο παρέδωσε ο αρχηγός Θανάσης Τριανταφύλλου στον αρχηγό των αντιπάλων Μανώλη Τσιόκρη. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου, που είναι επικεφαλής των αποστολών των ομάδων Κ19 και Κ17, που βρίσκονται στο Καρπενήσι. 



Ξεχώρισε ο Τριανταφύλλου


Κορυφαίος σε θέση επιτελικού χαφ για τους γηπεδούχους ήταν ο Θανάσης Τριανταφύλλου(Φωτογραφία), που στο 26΄ είχε δοκάρι μετά από σέντρα-σουτ που πραγματοποίησε. 


Τα γκολ των νικητών


Η ΑΕΚ κάτω των 17 προηγήθηκε στο 29΄ ,όταν μετά από σέντρα του Βλαχίδη και ασταθή απόκρουση του Γρηγόρη Παπαϊωάννου(Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με την ΑΕΚ), ο Ηλίας Βαφειάδης(Φωτογραφία) σημείωσε το 0-1. Ο Μενέλαος Τσαχματιώτης στο 39΄ με προβολή μετά από χτύπημα κόρνερ του Πάπα από δεξιά έκανε το 0-1.
Στην επανάληψη η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς πέτυχε δυο ακόμη γκολ. Πρώτα στο 66΄ με σουτ του Τσίρη, μετά την πάσα του Κυρσανίδη, ενώ ο  τελευταίος στο 74΄ έκανε το 0-4 μετά την ασίστ του Παπαθανασίου.




Συνθέσεις Ομάδων

Επίλεκτοι Ευρυτανίας Κ18 (Παναγιώτης Ρεσίτης & Δημήτρης Κολλημένος): Παπαϊωάννου, Μπακόλας(60΄ Μπίκας), Μπίκας(46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιάμης, Τόλης Α., Τόλης Ν., Μπουμπουρής Ε.(50΄ Παπαροιδάμης), Τριανταφύλλου, Ρέπας(70΄ Σερπάνος Κ.), Χρυσικός(60΄ Τσούκας), Σερπάνος Γ.

ΑΕΚ Κ17 (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Αντωνόπουλος, Τσαχματιώτης, Τσίρης, Τσιόκρης, Πάπα, Κυρσανίδης, Βλαχίδης, Βαφειάδης, Μιχόπουλος(Αγγελόπουλος, Μπέσης, Παπαθανασίου, Καραστέργιος)

Διαιτητής: Δημήτρης Σερπάνος
























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος