Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Μίνι προετοιμασία στο Καρπενήσι για την Κ17 της ΑΕΚ

Την ομάδα κάτω των 19 ακολούθησε αυτή της κάτω των 17 της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιεί προετοιμασία (5-11 Αυγούστου) στο Καρπενήσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διαμένοντας στο Hotel Avaris και πραγματοποιώντας προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ενώ τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ο Νίκος Κωστένογλου. Ο "δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι επίλεκτους ποδοσφαιριστές κάτω των 20 της Ευρυτανίας. 

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Καρπενήσι είναι οι ακόλουθοι 21: Αγγελόπουλος, Κυριτσάς, Στάθης,  , Τσαχματιώτης, Κανελλόπουλος, Βλαχίδης,, Βαφειάδης, Πάπα, Τσιόκρης, Μιχόπουλος, Μπέσης, Γεωργέας, Γκριγκοριάν, Αντωνόπουλος, Τσίρης, Κυρσανίδης, Παπαθανασίου και Καραστέργιος, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί και ο τραυματίας Γιαννακού
  Μετά το Καρπενήσι η ομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία, συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά(16-24 Αυγούστου), ενώ το πρωτάθλημα θα αρχίσει το διήμερο 7 και 8 Σεπτεβρίου. 



Προπονητής ο Ιβάν 



Κόουτς της ομάδας Κ17 είναι ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς(Φωτογραφία). Ο 41χρονος Σέρβος βρίσκεται στις ακαδημίες από το 2015, προπονώντας τμήματα του "δικεφάλου". Υπήρξε κατά το παρελθόν βοηθός προπονητή και προπονητής της Β΄ ομάδα του Αλίμου, αλλά και τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Παρτιζάν, στη Ράντ Βελιγραδίου, στον Α.Ο. Καρδίτσας, στον Παναιγιάλειο, στον Πανελευσινιακό, στον Αιολικό και στη Λάρισα. Τους τερματοφύλακες προπονεί ο Γιώργος Κιούπης, ενώ γυμναστής είναι ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, Στο Καρπενήσι βρίσκονται επίσης οι φυσιοθεραπευτές Κώστας Παυλίδης και Νίκος Καλαμποκάς, ο ιατρός Ανδρέας Αναμορλίδης, ο φροντιστής Δημήτρης Μανίτσας και ο οδηγός λεωφορείου Δημήτρης Πασχαλίδης. 


Τι έκανε πέρυσι 

Η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αλεξόπουλου, που προπονεί πλέον την Κ19 τερμάτισε στο περυσινό πρωτάθλημα στην 4η θέση του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League με 33 πόντους. 




Φιλικό σήμερα

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν σήμερα 6 Αυγούστου στις 6 και 30 ομάδα επίλεκτων κάτω των 20 της Ευρυτανίας. Η πρώτη προπόνηση έγινε στις 22 Ιουλίου στα Σπάτα. 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος