Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Επίλεκτοι Ευρυτανίας-ΑΕΚ Κ17 0-7


Άνετη νίκη με 7-0 επί μικτής ομάδας ποδοσφαιριστών της Ευρυτανίας σημείωσε η ΑΕΚ κάτω των 17.

Το ματς διεξήχθη το Σάββατο 10 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Hotel Avaris και ξεκίνησε στις 6 και 30. Είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα με διάρκεια 80 λεπτά. 

Η μικτή Ευρυτανίας συμμετείχε στο φιλικό καθαρά για τις ανάγκες της προετοιμασίες του αντιπάλου, με τον Γιώργο Φαρμάκη της Ποταμιάς να συγκεντρώνει τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς προπονήσεις δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική φυσιολογικά, γνωρίζοντας την ήττα με βαρύ σκορ. 

Η ΑΕΚ κάτω των 17 του Ιβάν Νεντέλκοβιτς έδωσε το δεύτερο και τελευταίο της παιχνίδι στο Καρπενήσι, το οποίο ήταν και νικηφόρο. Ο "δικέφαλος" κυριάρχησε και στα δυο ημίχρονα, φτάνοντας στο εύκολο και ευρύ σκορ. Χατ-τρικ σημείωσε ο Παπαθανασίου, με τους νικητές να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. 

Η ομάδα της ΑΕΚ(Κ17) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, διαμένοντας στο Avaris(5-11 Αυγούστου).



Οι σκόρερ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-3, με δυο γκολ του Μιχόπουλου και ένα του Γεωργέα(Γιος του παλαιού αρχηγού της ομάδας Νίκου). Στην επανάληψη ο Παπαθανασίου πέτυχε τρία τέρματα και ένα τέρμα σημείωσε ο Τσίρης. 





Συνθέσεις Ομάδων


Επίλεκτοι Ευρυτανίας (Γιώργος Φαρμάκης): Καλύβας Γ., Τόλης, Αθανασόπουλος, Μαντζιούτας, Πλεξίδας, Κελεσίδης, Καλύβας Τ., Σερπάνος Γ., Ρέπας, Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος(Φαρμάκης, Ξαγάρας, Σερπάνος Κ.)



ΑΕΚ Κ17 (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Στάθης, Γκριγκοριάν, Καραστέργιος, Τσαχματιώτης, Γιαννακού, Μπέσης, Κυρσανίδης, Τσιόκρης, Μιχόπουλος, Γεωργέας, Βαφειάδης

Έπαιξαν και οι: Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Αντωνόπουλος, Τσίρης, Βλαχίδης, Παπαθανασίου



Διαιτητής: Δημήτρης Σερπάνος

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος