Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-1

Μοίρασαν τα γκολ ο Πλατανιάς και ο Λεβαδειακός, οι οποίοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι δυο ομάδες θα «μονομαχήσουν» στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 6 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, παρουσία περίπου 80 θεατών.
Ο Πλατανιάς του Γιάννη Τάτση στο πρώτο του «τεστ» για την αγωνιστική περίοδο ήταν αρκετά καλός. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε με γκολ του Μιγκέλ Μπιανκόνι.
Ο Λεβαδειακός του Δημήτρη Σπανού έδωσε το δεύτερο του ματς, καθώς είχε προηγηθεί το «λευκό» 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο νεαρός Τριαντάφυλλος Τσάπρας ισοφάρισε στην επανάληψη, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε δοκάρι στο α΄ μέρος.
Οι Χανιώτες θα βρίσκονται στο Καρπενήσι έως τις 24 Αυγούστου και θα «κλείσουν» και άλλο φιλικό παιχνίδι. Οι Βοιωτοί αναχώρησαν μετά τη λήξη του αγώνα, έχοντας δυο ισοπαλίες.

Τελευταίο δυνατό
Το δυνατό φιλικό ματς παρακολούθησαν περίπου 80 θεατές, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Κώστας Κολοκυθάς. 


Διεκδικητές της ανόδου
Πλατανιάς και Λεβαδειακός αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 1.

«11» ο Λιάγκας
Ο Ευρυτάνας Πάνος Λιάγκας(Φωτογραφία) ξεκίνησε και σε αυτό το παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του Δημήτρη Σπανού και στο κέντρο της άμυνας.


Άρχισε «φουριόζος»

Ο Βραζιλιάνος Μιγκέλ Μπιανκόνι(Φωτογραφία) έκανε το 1-0 για τους Χανιώτες στο 36΄, όταν πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουσε του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Παπαδόπουλου. Ο Πλατανιάς απείλησε επίσης με τον Ρεβυθόπουλο στο 20΄, που σούταρε άουτ, ενώ ο Μπάγιτς απέκρουσε προσπάθεια του Παπουτσογιαννόπουλου στο 44ο λεπτό. 






Δοκάρι Μάντζιου

Στη συμβολή των αντίπαλων δοκαριών κατέληξε το όμορφο σουτ του Βαγγέλη Μάντζιου(Φωτογραφία) στο 41΄, ενώ στο 25΄ το χτύπημα φάουλ του Κονέ πέρασε εκτός αντίπαλης εστίας. Ο Μάντζιος είχε δημιουργήσει κίνδυνο στην αντίπαλη εστία και στο 1ο λεπτό του αγώνα.

Ισοφάρισε ο «μικρός»


Ο 17χρονος Τριαντάφυλλος Τσάπρας(Φωτογραφία) της ομάδας νέων του Λεβαδειακού με πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ διαμόρφωσε στο 75΄ το τελικό 1-1. Επτά λεπτά νωρίτερα η κεφαλιά του Βήχου κατέληξε άουτ, ενώ άουτ πέρασε το σουτ του Ορφανίδη στο 53΄. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση δοκίμασε την «τύχη» της με σουτ του  Μποσέτι στο 62΄, το οποίο πέρασε άουτ. 

Συνθέσεις Ομάδων
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπιανκόνι, Καρβούνης
Έπαιξαν και οι: Μποσέτι, Μάικιτς, Παπαδόπουλος, Πενταράκης, Νίλι, Λουκίνας, Καραγκούνης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Πελτέκης, Σγουρούδης

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαβαντογκό, Καστιγιόν, Μάντζιος, Ιωαννίδης
Αγωνίστηκαν και οι: Μαχαίρας, Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Σανάμπρια, Ορφανίδης, Μακρής, Βούγιοβιτς

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)






































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος