Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Στάθης Πλατής: «Υπερευχαριστημένοι όλοι με Καρπενήσι και Montana»


Πρωτεργάτης σε όλους τους τομείς του Hotel Spa Montana επί έξι συνεχόμενα χρόνια είναι ο διευθυντής του Στάθης Πλατής. Στο πεντάστερο ξενοδοχείο φιλοξενούνται και φέτος αρκετές επαγγελματικές ομάδες και μετ΄ ευκαιρίας της παρουσίας μας σε αυτό για τηνκ κάλυψη προετοιμασιών είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για όλα τα τρέχοντα αθλητικά θέματα με τον κ. Πλατή, που μας παραχώρησε ευγενέστατα μια αρκετά ενδιαφέρουσα μίνι συνέντευξη.

Ο κ. Πλατής ανέφερε: «Καλωσορίζουμε καταρχάς στο ξενοδοχείο εσένα Δημήτρη, που βρίσκεσαι για και φέτος στο Montana και είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο αθλητικό κομμάτι της περιοχής. Αυτή την στιγμή έχουμε στο ξενοδοχείο μας γύρω στα 250 παιδιά της Εβραϊκής κοινότητας, που κάνουν την προετοιμασία τους, περνούν καλά και θα αναχωρήσουν στο τέλος Ιουλίου. Πρόκειται για καταπληκτικά παιδιά, καλά ήρεμα, ήσυχα και έχει ζωντανέψει και το ξενοδοχείο. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο έχουμε τον Πανιώνιο, τη Λαμία αυτές τις μέρες, περιμένουμε τον Παναιτωλικό, τον Βόλο, τον Λεβαδειακό, τα Τρίκαλα και τον Πλατανιά. Το ξενοδοχείο είναι sold out μέχρι 15 Αυγούστου. Παράλληλα διεξάγεται αυτές τις μέρες το Elite Kick Boxing Summer Camp 2019 του κ. Θεοφάνους, ενώ στο τέλος Αυγούστου αναμένεται και φέτος ένα μεγάλο διεθνές καμπ Tae Kwon Do πρωταθλητών του Α.Σ. Αίαντας του κ. Ζηνέλη.»
Για τη συνεργασία με τις ομάδες ανέφερε: «Η συνεργασία μας είναι άριστη, τους αρέσει πάρα πολύ ο τόπος μας, το Καρπενήσι και για αυτό έρχονται κάθε χρόνο. Το ξενοδοχείο έχει τεράστιους χώρους, αθλητικές μονάδες, γυμναστήρια, πισίνες, βάρη, τζακούζι, παγοθεραπείες, σάουνες. Όλα αυτά τους προσφέρουμε, δωμάτια που μπορούν να χαλαρώσουν και είναι καταευχαριστημένοι σε όλους τους τομείς.»
Για τα γήπεδα του Καρπενησίου: «Οι εγκαταστάσεις των γηπέδων απ΄ότι έχω ακούσει από τους υπευθύνους των ομάδων, τους προπονητές και τιμ μάνατζερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τους άρεσε πάρα πολύ και σε αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά το τοπίο. Λένε όλοι ότι είναι ένας καθαρά αθλητικά τόπος και προτιμούν το Καρπενήσι από το εξωτερικό, διότι περνάνε καλά.»
Τέλος ο διευθυντής του Montana ανέφερε για την πιθανή προετοιμασία ομάδων καλαθοσφαίρισης: «Υπάρχουν επαφές με 2-3 ομάδες, που πιθανόν να έρθουν στο Καρπενήσι. Περισσότερα νέα θα έχουμε σύντομα.»



Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος