Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ενθουσιασμένοι με το φιλικό οι αθλητές εκτός Ευρυτανίας


Αρκετοί ποιοτικοί αθλητές, με ήθος εντός και εκτός παρκέ ταξίδεψαν στο Καρπενήσι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, για να δώσουν «πάσα στον συνάνθρωπο» στο φιλανθρωπικό φιλικό Sporting B.C.-Παρέα B.C., προσφέροντας όμορφο θέαμα και δείχνοντας την ευαισθησία του χαρακτήρα τους. Άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους μέσα από την κάμερα του "Συμβαίνει Τώρα" του Πάνου Καραγιάννη και ανανέωσαν το ραντεβού για το 2020 σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις είχαν ως εξής: 

Χρήστος Μπαρούχας (Περυσινός αθλητής του Λέοντα Μεσολογγίου): «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση, ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Μπράβο στα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και εμείς θα είμαστε εδώ όσο μπορούμε να βοηθούμε αυτές τις προσπάθειες.»







Άρης Παπαδάκης (Προπονητής-παίχτης Άρη Αμφίκλειας): «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Δημήτρη Κολλημένο, όπως και τον Δήμο Καρπενησίου για την πρόσκληση που μου έκαναν. Τη δέχτηκα αμέσως, δεν το σκέφτηκα καθόλου, διότι είναι ένας αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού, για να βοηθήσουμε άτομα και ιδρύματα που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ και για την τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν σε αυτήν την εκδήλωση. Νομίζω ότι αξίζουν να γίνονται τέτοια παιχνίδια, διότι δείχνει και όλος ο κόσμος του Καρπενησίου και οι φορείς που ήταν στο γήπεδο και βοηθήσανε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν να κάνουν αυτές τις εκδηλώσεις και να βοηθήσουμε κόσμο.»

Δημήτρης Μαντζούκας (Αθλητής Έσπερου Λαμίας): «Ήταν μια ωραία εμπειρία ως μικρός και ελπίζω να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός αυτό το event. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.»








Δημήτρης Παπανικολάου (Αθλητής Έσπερου Λαμίας): «Εφόσον γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό έπρεπε να έρθουμε, διότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που γίνεται. Ήρθαμε, περάσαμε καλά με όλα τα παιδιά, διασκεδάσαμε και τον κόσμο που ήρθε.»








Παναγιώτης Κυριαζής (Αθλητής Άλφα 93΄): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Κολλημένο για την πρόσκληση που μου έκανε να συμμετάσχω σε αυτό το event, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ήταν για σοβαρό σκοπό, να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, διότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να βοηθάμε με οποιοδήποτε τρόπο ανθρώπους, που έχουν ανάγκη. Ήταν τιμή μου που πήρα μέρος σε αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συμμετείχαν σε αυτό και να δημιουργήσουν αυτήν την τόσο ωραία ατμόσφαιρα. Να τους ευχηθώ να το κάνουν και του χρόνου ή και πιο σύντομα, να το κάνουν θεσμό, ώστε να μπορούν με τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις άνθρωποι που έχουν ανάγκη να μπορούν να βρίσκουνε αρωγή από όλο αυτό. Είμαι πραγματικά συγκινημένος και ευχαριστημένος που βρέθηκα, που μου έκαναν αυτήν την τιμή και ο Δήμος και ο Δημήτρης Κολλημένος, που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια φιλίας και συμμετέχω στην ομάδα του. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και εύχομαι αυτό να γίνει παράδειγμα και προς άλλους φορείς, ώστε να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.»

Δήμος Σπυριδάκης (Αθλητής ΑΣΕ Μπούκαλη): «Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην πόλη του Καρπενησίου, στα παιδιά των δυο ομάδων, στον Δημήτρη Κολλημένο και στα παιδιά του Sporting για αυτήν την καταπληκτική εκδήλωση. Μπράβο σε όλη την πόλη, διότι αντεπεξήλθε και γέμισε το γήπεδο. Τέτοιες ενέργειες είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας καλέσανε και είδαμε και παίχτες που έχουν παίξει και σε Εθνικές και υψηλότερες κατηγορίες. Είναι τιμή μας και θα είμαστε πάντα εδώ για οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια.»



Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (Διεθνής αθλητής Ιωνικού Νικαίας): «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Αυτές οι διοργανώσεις πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο και θα είμαι κοντά σε αυτό που γίνεται από όλους τους ανθρώπους εδώ, τον κόσμο της Ευρυτανίας, του  Καρπενησίου, των διπλανών χωριών, της Λαμίας. Είναι σημαντικό να προσφέρουμε στις εποχές που ζούμε έστω και κάτι από την τσέπη μας και να βοηθάμε τους ανθρώπους αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές που με καλέσανε και με τιμήσανε εδώ. Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.»


Αλέξανδρος Στεφάνου (Αθλητής XBA): «Με το που διάβασα από τα sites ότι θα γίνει η διοργάνωση πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τον Δημήτρη, διότι πρόκειται για ιερό σκοπό. Πάντα σε τέτοια event εγώ είμαι παρών και θέλω να έρχεται ο κόσμος να βλέπει μπάσκετ και να το χαίρεται μόνο για τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους που διοργανώσανε αυτό το παιχνίδι. Κάθε χρόνο θα έρχομαι να βοηθάω τέτοια event και θα είμαι εδώ όποτε το ζητήσουνε. Συγχαρητήρια σε όλους, στον Δήμο Καρπενησίου. Ήρθαμε, το χαρήκαμε και κάθε χρόνο θα είμαστε εδώ, να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουνε. Έρχομαι πρώτη φορά στο Καρπενήσι, είναι πάρα πολύ ωραίο, ήταν να έρθω μια ακόμη μια χρονιά, όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά ήμουν άτυχος και λόγω ενός τραυματισμού δεν είχα έρθει. Φέτος είχα την ευκαιρία και ήρθα και μου άρεσε πάρα πολύ. Οι εγκαταστάσεις είναι τρομερές, γήπεδα ποδόσφαιρου, κολυμβητήριο, είναι απίστευτα εδώ. Ο κόσμος είναι πάρα πολύ καλός, έχει αγκαλιάσει το event. Συγχαρητήρια και έχω να πω μόνο τα καλύτερα λόγια. »

Ταξιάρχης Κουτρομάνος (Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου): «Μια σπουδαία εκδήλωση. Δώσαμε πάσα στον συνάνθρωπο. Εμείς είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, το να αγωνιστούμε. Συγχαρητήρια κυρίως στους διοργανωτές, τον Δημήτρη Κολλημένο και τον Αλέξη Αρκουμάνη που το σκεφτήκανε και ήρθανε σε επαφή μαζί μας, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δράση. Πραγματικά τα παιδιά το τρέξανε πάρα πολύ και σε θέμα διαφήμισης και σε θέμα οργάνωσης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που με τον Δημήτρη Κολλημένο θα συνεργαστούμε και στο μέλλον, διότι έχει εκλεγεί στην τοπική κοινότητα Καρπενησίου και ήδη ξεκίνησε να φαίνεται το έργο του. Ένα μεγάλο μπράβο κυρίως στα παιδιά που ήρθαν από μακριά, αθλητές παραπάνω κατηγοριών, επαγγελματίες ήρθαν να στηρίξουν αυτήν την δράση και τον αγώνα που ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ένα επίσης πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον κόσμο που μαζεύτηκε στο γήπεδο, για να συνδράμει με το ελάχιστο που μπορούσε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους, πιστεύουμε ότι θα γίνει και του χρόνου, ίσως και στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου. Καλή δύναμη σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Δείτε εδώ την εξαιρετική δουλειά του κ. Καραγιάννη: