Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Παναγιώτης Μπίκας: «Η μη προσέλευση στο γήπεδο άφησε τα Άγραφα εκτός στόχων»

Ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές-«έκπληξη» του φετινού πρωταθλήματος ήταν ο Παναγιώτης Μπίκας των Αγράφων, που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια(14 συνολικά του Κατσαντώνη, που έφτασε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Ο Μπίκας μίλησε στο Evrytania Sport και χαρακτηρίζει ως μη επιτυχημένη την πορεία του συλλόγου, καθώς δεν κατάφερε να μπει στα Play Off  και στον τελικό κυπέλλου. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τους προπονητές του Νίκο Βούρτσα και Δημήτρη Σερπάνο που έδειξαν στο πρόσωπο του και θεωρεί πως βοήθησε σημαντικά το μέτρο του ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών. Κομβικό ρόλο επισημαίνει πως διαδραμάτισε η μη προσέλευση των παιχτών στις προπονήσεις και γενικά στο γήπεδο, ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στο κλίμα της ομάδας, στους προπονητές, στους συμπαίχτες και φυσικά τον Πρόεδρο Θύμιο Μούτσελο. Παράλληλα τονίζει πως η Ποταμιά έφτασε άξια στην κατάκτηση όλων των τίτλων.

Ο Παναγιώτης Μπίκας γεννήθηκε στις  4 Νοεμβρίου 2003. θα φοιτά τη νέα χρονιά στην Β΄ Λυκείου. Αποτέλεσε μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας και άρχισε την καριέρα του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 . Τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Α΄ ΕΠΣΕ με Μυρίκη και Άγραφα αντίστοιχα.

H συνέντευξη έχει ως εξής:
Evrytania Sport: Παναγιώτη, μίλησε μας για την πορεία των Αγράφων
Παναγιώτης Μπίκας: «Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην σελίδα σας. Οσον αφορά την φετινή πορεία των Αγράφων δεν θα την χαρακτήριζα επιτυχημένη αφού η ομάδα έμεινε έξω από τους στόχους που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς διότι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό αλλά ούτε και να μπούμε στην τετράδα.»

Evrytania Sport: Πιστεύεις πως βοήθησε το «μέτρο» του ποδοσφαιριστή κάτω των 20 ετών που εφάρμοσε η ΕΠΣ Ευρυτανίας;
Παναγιώτης Μπίκας:  «Σίγουρα βοήθησε το «μέτρο»  του παίχτη κάτω των 20, αλλά και άλλες συγκυρίες. Επίσης προσπάθησα να είμαι επιμελής στις προπονήσεις. Βέβαια να ευχαριστήσω τους προπονητές για την εμπιστοσύνη.»

Evrytania Sport: Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να τα είχατε πάει καλύτερα;
Παναγιώτης Μπίκας: «Φυσικά και θα μπορούσε να πάμε καλύτερα. Ξεκινήσαμε με πολλή όρεξη , θέσαμε στόχους, αλλά στη πορεία λόγω και της μη προσέλευσης στο γήπεδο μείναμε πίσω .»

Evrytania Sport: Πως ήταν το κλίμα εντός ομάδας; Ένα σχόλιο σου για την κατάκτηση του «τρέμπλ» από την Ποταμιά
Παναγιώτης Μπίκας: «Η συνεργασία μου με όλα τα μέλη των Αγράφων ήτανε άριστη. .Εγώ μαζί με τους άλλους  «μικρούς» δεν είχαμε παράπονο, καθώς όλοι μας πρόσεχαν και μας βοήθησαν να ενταχθούμε στην ομάδα . Οι προπονητές μας έδωσαν ευκαιρίες και εγώ τις αξιοποίησα . Κατά την γνώμη μου η Ποταμιά ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, είχε το καλύτερο ρόστερ με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και επάξια κατέκτησε όλους τους τίτλους στην Ευρυτανία.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας κάνε τον επίλογο όπως εσύ επιθυμείς
Παναγιώτης Μπίκας: «Συμπερασματικά για εμένα η χρονιά δεν ήταν μηδενική, καθώς πέρα από τους τίτλους εγώ απέκτησα εμπειρίες και γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου  κ. Θύμιο Μουτσελό, καθώς και προπονητές συμπαίκτες και αντιπάλους. Βέβαια δεν θα μπορούσα να αφήσω από έξω εσάς τόσο για την φιλοξενία στην ιστοσελίδα σας όσο και για την πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε εδώ και χρόνια στον τόπο μας.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος