Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Σήκωσε την κούπα η ομάδα της Ευρυτανίας στην Σπερχειάδα











Μετά από 5 χρόνια προσπάθειας η ομάδα του Evrytania Sport κατέκτησε το κύπελλο στο τουρνουά 6Χ6 Σπερχειάδας. Στον μεγάλο τελικό που έγινε την Τετάρτη 10 Ιουλίου το συγκρότημα του Καρπενησίου κέρδισε δίκαια με 10-4 το In Café. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος με 6 γκολ οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην πρωτιά, ενώ καθοριστικές επεμβάσεις έκανε ο έτερος MVP της συνάντησης Στάθης Φακίτσας.
Οι Ευρυτάνες του Δημήτρη Κουρλού ολοκλήρωσαν τη διοργάνωση αήττητοι, κάνοντας το 6 στα 6 με άνετες επικρατήσεις και φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου.
Άψογη η διαιτησία για ακόμη μια φορά του Σάββα Ξεφλούδα, που σφύριξε όλα τα ματς του τουρνουά. Μετά τη λήξη του τελικού ακολούθησαν οι απονομές, με τον ιδρυτή της ομάδας Δημήτρη Κολλημένο να σηκώνει το τρόπαιο, το οποίο αφιερώνεται στον εκλιπόντα Γιώργο Γιόγιο.
Την φετινή ομάδα αποτελούσαν οι: Δημήτρης Κουρλός(Προπονητής& αρχηγός), Δημήτρης Κολλημένος(Αρχηγός αποστολής), Στάθης Φακίτσας, Χάρης Ζαραβέλης, Άγγελος Παχής, Αποστόλης Φούκας, Χρήστος Λέρης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Ταξιάρχης Καλύβας, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Γιώργος Μαντέκας, Δημήτρης Ρούσσης και Άλεξ Μπακαλίδης.  Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν 16 ομάδες ήταν άψογη από τα παιδιά του Συλλόγου Νέων Σπερχειάδας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Χρήστος Γεράνης, που αγωνίζεται στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με τη Δόξα Ζηλευτού.

Πρώτος σκόρερ ο Κουτσούμπας
Με 25 γκολ ο Σπύρος Κουτσούμπας(Φωτογραφία) του In Café αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ο ποιοτικός άσος μεταγράφηκε πρόσφατα στο Ύπατο. Ακολούθησε με 24 ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος των τροπαιούχων. 

«Κουπάτος» ξανά
Ο Ταξιάρχης Καλύβας(Φωτογραφία) είχε κατακτήσει το τρόπαιο και πριν δυο χρόνια με τις Καρέκλες. Επιπρόσθετα ήταν μέλος της ομάδας της Ευρυτανίας το 2014, που έφτασε στον τελικό, καθώς και πρώτος σκόρερ του θεσμού. Στον τότε τελικό(Καρέκλες-Ευρυτανικός 3-2) είχε αγωνιστεί και ο Χάρης Ζαραβέλης.


Τα στοιχεία του τελικού:
Evrytania Sport-In Café 10-4
Σκόρερ: Γενιτσαρόπουλος 6, Παχής 3, Λέρης-Αντωνίου, Μπουγιώτας, Κουτσούμπας Σ. 2

Συνθέσεις Ομάδων

Evrytania Sport: Φακίτσας, Ζαραβέλης, Ρούσσης, Παχής, Λέρης, Γενιτσαρόπουλος(Αθανασόπουλος, Κουρλός, Καλύβας, Φούκας)

In Café: Σακκάς, Λυτάκης Κ., Καλύβας, Κουτσούμπας Σ., Αντωνίου, Κουτσούμπας Δ.(Μπουγιώτας, Λυτάκης Δ.)

Διαιτητής: Σάββας Ξεφλούδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

































































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος