Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Περήφανος για τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα του Καρπενησίου ο Στεφάνου


Απόλυτη επιτυχία είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που έγινε τη Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου για την ενίσχυση του συλλόγου ”Φλόγα” μεταξύ του Sporting B.C. και της Παρέα B.C. με τη συμμετοχή πολλών παικτών από τις τοπικές αλλά και τις Εθνικές κατηγορίες.
Οι Δ. Κολλημένος και Α. Αρκουμάνης σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου κατάφεραν να κινητοποιήσουν όλη την μπασκετική κοινωνία γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό και βοηθώντας όλοι μαζί προς το συγκεκριμένο σκοπό.
Μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν και ο Χαλκιδέος Αλέξανδρος Στεφάνου που μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ του φιλικού πετυχαίνοντας 57 πόντους με 15 (!) τρίποντα.
Ο ίδιος είπε για τη συμμετοχή του στο τουρνουά: ”Δεν μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου γι’αυτούς τους μικρούς ήρωες και τις οικογένειές τους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά…Υποκλίνομαι σε όλους κι εύχομαι ολόψυχα να βγαίνουν όλοι νικητές σ’αυτό το δύσκολο παιχνίδι της ζωής τους. Νιώθω συγκινημένος, χαρούμενος και περήφανος που συνέβαλα για την ενίσχυση του συλλόγου “φλόγα”. Ας προσπαθήσουμε όλοι να στηρίξουμε από το υστέρημά μας. Είναι σπουδαίο το συναίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε αυτή την εκδήλωση. Ήταν όλα υπέροχα!”

Πηγή:stereabasket.gr