Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Άλλαξαν επίπεδο οι αθλητές του Fight Club Zarmakoupis(Α.Σ. Ευρυτανίας)












Προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών πραγματοποίησε το Fight Club Zarmakoupis το Σάββατο 1 Ιουνίου στην σχολή του .Υπό την άριστη καθοδήγηση των προπονητών τους Ζαρμακουπη Σταύρου και Νίκου οι μαθητές του Fight Club Zarmakoupis(Α.Σ. Ευρυτανίας)  πραγματοποίησαν για 2η φορά φέτος προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στα τμήματα Kick Boxing. Με απόλυτη επιτυχία όλοι οι μαθητές πέρασαν στο επόμενο επίπεδο ζωνών αποσπώντας τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων. Το Δ.Σ. και οι προπονητές τους συγχαίρουν και τους εύχονται κάθε επιτυχία.

Οι τελευταίοι αγώνες
Εν τω μεταξύ ο σύλλογος το διάστημα 17-19/5 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do της Χαλκίδας, στο οποίο έφτασε στην κατάκτηση των εξής μεταλλίων: Μαρία Κονιαβίτη(Χρυσό) Ηλίας Τρίκκας, Χαράλαμπος Ζαχαράκης(Χάλκινο), ενώ 5ος ήταν ο Χαράλαμπος Μπαρμπούτης. Την ομάδα καθοδήγησε ο Νίκος Ζαρμακούπης.
Την Κυριακή 19/5 επίσης έλαβε μέρος υπό τις οδηγίες του Σταύρου Ζαρμακούπη στο Glorius V(Διοργάνωση Kick Boxing) στη Θήβα.