Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Θεαματική η ετήσια επίδειξη του Α.Σ. Ευρυτανίας












Για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας πραγματοποίησαν μια εξαιρετική επίδειξη. Συγκεκριμένα την Κυριακή 16 Ιουνίου η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου γέμισε από κόσμο, με τα μέλη του συλλόγου να κερδίζουν τον χειροκρότημα, «καθηλώνοντας» το κοινό. Παρουσιάστηκαν προγράμματα που διδάσκονται στον σύλλογο στα αθλήματα του Tae Kwondo, του Kick Boxing και της Ρυθμικής Γυμναστικής με συντονιστές τους δασκάλους Νίκο Ζαρμακούπη, Σταύρο Ζαρμακούπη και Βίβιαν Πασσά.
Σκοπός της επίδειξης εκτός από την προώθηση και ανάδειξη των αθλημάτων που διδάσκονται στον σύλλογο είναι να μπορέσουν τα παιδιά και οι παρευρισκόμενοι να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των μικρών παιδιών μέσω της πολύπλευρης εξάσκησης, αποκτώντας σωστή σωματική διάπλαση, ευλυγισία, άνεση στις κινήσεις και αυξάνοντας τη δύναμη της θέλησης, αποκτώντας θάρρος και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που είναι αναγκαία στις μικρές ηλικίες.
Στην εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε επίσης πληθώρα επισήμων  τιμήθηκαν εξαιρετικά διακριθέντες αθλητές του Α.Σ. Ευρυτανίας. Πρόκειται για την Σεμέλη Ζαρμακούπη, τη Λαμπριάννα Βίγλη, τη Μαρία Κονιαβίτη, τον Ηλία Τρίκκα, τον Χαράλαμπο Ζαχαράκη, την Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, τη Βασιλεία Ασπροποταμίτη, τον Οδυσσέα Γραμματίκα, την Αλεξάνδρα Δροσίνη, την Κωνσταντίνα Αρωνιάδα. Για τις παρουσίες τους όλον τον χρόνο στα μαθήματα τιμήθηκαν οι: Νίκος Σιταράς, Σωτήρης Κοντογιώργος, Άννα Κοντογιώργου, Αλέξανδρος Τρίκκας, Ηλίας Τρίκκας, Ανδρονίκη Μπαρμπούτη και Κώστας Ευθυμίου. Τέλος να αναφέρουμε πως ο σύλλογος συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ουγγαρίας με την Εθνική Ομάδα.




































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Δημήτρης Κοκοτίνης