Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Προπόνηση και βάπτιση στο Καρπενήσι παρουσία ενός πρωταθλητή Ευρώπης












Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίδες του Άτλαντα. Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής(16/6) νεαροί αθλητές του συλλόγου προπονήθηκαν και δέχτηκαν τις συμβουλές του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς. Πρόκειται για τον 22χρονο πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική K18 και Κ20, που αγωνίζεται στον Ιωνικό Νικαίας και την Α2΄.
Έχει επιπλέον παίξει στις ακαδημίες της Νέας Περάμου, στα Μέγαρα, στο Αιγάλεω, στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Καρπενήσι τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2018 με τη συμμετοχή του στο 2ο τουρνουά 3on3 Karpenisi Mountainball, που έγινε στην πλατεία του Προφήτη Ηλία.
Ο Μιλιντίγιεβιτς ταξίδεψε στο Καρπενήσι μαζί με τον Παναγιώτη Λάιο για τη βάπτιση της δεύτερης κόρης του προπονητή των ακαδημιών του Άτλαντα Γιάννη Χαλκιά και της συζύγου τους Ελευθερίας. Ο coach συνδέεται με φιλία και με τους δυο. Στο μυστήριο της «νεοφώτιστης» Φρειδερίκης-Άννας παρευρέθησαν φυσικά ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Γιάννης Μπουμπουρής και οι συνεργάτες στην ακαδημία και φίλοι του κ. Χαλκιά Άγγελος Σαμαντάς και Δημήτρης Λερογιάννης, με τη συνάντηση να είναι άκρως μπασκετική.
Να ευχηθούμε από την πλευρά μας στον Γιάννη και στην Ελευθερία να τους ζήσει και είναι γερή και καλότυχη!