Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Φιλικό επιπέδου με την Εθνική Κωφών για την ανδρική ομάδα της Π.Α.Κ.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης(Συμμετέχει στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ) αποτέλεσε το φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα απέναντι στην Εθνική Κωφών ανδρών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/6 στις 6 και 30 στο κλειστό γυμναστήριο του Montana. Για την ιστορία οι διεθνείς επικράτησαν με 82-41.
Με την Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου και του Φώντα Ζαχαρόπουλου έπαιξαν oι: Βαγγέλης Μπόνιας, Κώστας Φλωράκης, Βασίλης Ρουμελιώτης, Βασίλης Σβερώνης, Γιάννης Πιστιόλης, Αποστόλης Νούλας, Πάνος Κρουστάλλης, Γιώργος Ντότσικας, Ερμής Καραμπάς, Γιάννης Τσάνε, Θωμάς Μπακατσιάς, Γιάννης Καγκαράς, Δημήτρης Μαυραγάνης, Μιχάλης Κότσιεβ,, Αποστόλης Πιπέρας και Ευθύμης Γραμματίκας.
 Η Ακαδημία έδωσε ιδιαίτερο βάρος στους νεαρούς αθλητές, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες απέναντι σε διακεκριμένους αθλητές.
Την Εθνική Κωφών των: Θοδωρή Αλμπάνη και Γιώργου Καλαφατάκη αποτελούν οι: Πεταλάς, Απτόσογλου, Μίλιος, Γιαννόπουλος, Σταυρακόπουλος, Τασιούλης, Γρίλλης, Στρέκλας, Γκανάτσας, Ντικούδης, Ερηνάκης, Κωνσταντάρας, Βαγιόπουλος, Ντερτιλής, Τσαγκαρούλης, Τετώρος και Παπαδημητρίου. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι: Θανάσης Χουσιάδας και Δημήτρης Κουρλός.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνει την Τετάρτη 12/6 την 12ημερη προετοιμασία του στο Καρπενήσι(Διαμονή στο Montana), μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας.






































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος