Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Η ανακοίνωση των φιλάθλων της Φραγκίστας μετά τις εξελίξεις της γενικής συνέλευσης


Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Δυτικής Φραγκίστας Βυσσινί Θύελλα -00-  εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη γενική συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας.


Αναλυτικά:

*****ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ*****
ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ 26/6 ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΑΡΑΒΡΈΘΗΚΕ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
1) ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΊ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΉ ΣΕΙΡΆ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΡΜΌΔΙΟ ΌΤΙ ΑΝ ΔΟΎΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΕΜΠΌΔΙΟ ΓΙΑ ΓΙΕΛΙΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΎΝΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.... ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
2) ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ Η ΟΜΆΔΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΤΌΣΑ ΕΜΠΌΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎΣ ΑΝΤΙΠΆΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΎΟΥΝ 2 ΆΤΟΜΑ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ ΚΌΣΤΟΣ ΑΥΤΉ Η ΟΜΆΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ... ΌΜΩΣ ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΌΧΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΑΛΛΆ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΎΣ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡΆΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... ΒΈΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΊΧΤΕΣ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΟΠΟ... ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΈΣ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑΝ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΔΕΝ ΚΟΎΝΗΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΆΚΙ ΤΟΥ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΊΧΕ ΑΝΆΓΚΗ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΌΛΙΣ ΘΑ ΠΑΊΖΕΙ 5 ΛΕΠΤΆ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ... Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΏΣΤΕ ΑΥΤΉ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ... ΖΗΤΆΜΕ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΜΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΌΠΛΟ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΎΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
3) ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΣΑΝ ΣΕΛΊΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΎΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΈΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΊ ΟΠΩΣ ΈΝΑ ΑΝΟΙΧΤΌ ΤΑΜΕΊΟ, ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΊΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΎΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ.
Υ. Γ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΕΠΊΣΗΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ.
Υ. Γ ΣΑΣ ΖΗΤΆΜΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΦΊΛ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ. ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ.
Υ. Γ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΑΣ - NO GATE AGAINST ALL