Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Το Κρίκελλο έτοιμο να υποδεχτεί το Bike Odyssey


Από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί φέτος το Bike Odyssey, ένας από τους σπουδαιότερους ποδηλατικούς αγώνες. Θα φιλοξενηθεί μάλιστα ξανά στο Κρίκελλο Ευρυτανίας το διήμερο 19 και 20/6
Το Κρίκελλο βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ευρυτανία. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.120 μέτρων στην ανατολική πλευρά του όρους Καλιακούδα, κοντά στις πηγές του Κρικελλοπόταμου (ή Κρικελλιώτη), και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας. Μόλις μπαίνουμε στο χωριό αντικρίζουμε 7 βρύσες, τα "σωληνάρια" που τρέχουν από τις πέτρινες κούπες τους αδιάκοπα το παγωμένο νερό τους. Η καθεδρική εκκλησία του χωριού, ο Άγιος Νικόλαος είναι νεότερο μνημείο και μια από τις ωραιότερες της Ευρυτανίας, βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού με τα πυκνά πλατάνια.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:
Μόνο 5 ημέρες έμειναν για να ξεκινήσει η μοναδική περιπέτεια του Bike Odyssey 2019.
Μια ιδιαίτερη αθλητική δοκιμασία μέσα από την οποία οι αθλητές του αγώνα θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αμέτρητες δυσκολίες την μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα θα αντικρίσουν φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.
Όσοι δεν αγωνίζονται στο φετινό Bike Odyssey να είναι συντονισμένοι κάθε μέρα στην ιστοσελίδα μας, αφού εκεί θα μπορούν να μαθαίνουν όλες τις εξελίξεις του αγώνα μέσω καθημερινής ζωντανής αναμετάδοσής του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχουν τρία σημεία χρονομέτρησης από όπου θα περνάνε οι αθλητές κι εμείς μέσω δημοσιευμάτων θα σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα του κάθε σταδίου. Ακόμα, θα μπορείτε να παρακολουθείτε από πολύ κοντά τον αγώνα μέσω του φωτογραφικού υλικού και των βιντεοσκοπήσεων που θα αναρτούμε,  νιώθοντας έτσι και σεις  οι ίδιοι την αγωνία και τον παλμό της διοργάνωσης.
Μείνετε στις οθόνες σας από την εκκίνηση του αγώνα στις 15/06/2019  μέχρι και τις 23/06/2019 για τον τερματιμό του, αφού όλες αυτές τις μέρες θα ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα και θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε έχει σχέση με τους αθλητές.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες του Bike Odyssey 2019!


Πηγή:bikeodyssey.gr