Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Παμπαίδες: Π.Α.Κ.-Έσπερος Λαμίας Α΄ 35-62

Με τη νίκη έφυγε από το Καρπενήσι ο Έσπερος Λαμίας Α΄,  που επιβλήθηκε με 35-62 της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 5 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο και πραγματοποίησε μια αξιόλογη προσπάθεια, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Γιάννη Κουδουνά με 16 και 3 τρίποντες «βόμβες». Η Ακαδημία έχει δυο νίκες και έξι ήττες.
Ο Έσπερος Λαμίας Α΄ του Μάνθου Σοφογιάννη όντας ανώτερος από τους γηπεδούχους πέρασε χωρίς δυσκολίες από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Ξεχώρισε επιθετικά με 13 ο Νίκος Κεφαληνάκης. Ο απολογισμός των Φθιωτών είναι 9 νίκες και 1 ήττα.
Οι Λαμιώτες αντιμετωπίζουν το Σάββατο 1 Ιουνίου τον Άτλαντα στις 2 στο Καρπενήσι. Η Π.Α.Κ. αναμένει τον ορισμό του επόμενου της αγώνα.

Νέο στο Καρπενήσι
Ο Έσπερος θα αγωνιστεί ξανά το Σάββατο 1/6 στο Καρπενήσι, αντιμετωπίζοντας τον Άτλαντα.  Δυο ημέρες μετά παίζει με την Αναγέννηση, στοχεύοντας στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βοηθός η Αντωνίου


Ο πρώην αθλητής της Α1΄ με τη φανέλα της Νήαρ Ήστ Μάνθος Σοφογιάννης είναι ο προπονητής του Εσπέρου Λαμίας Α΄. Βοηθός του είναι η Μίνα Αντωνίου.

Οριακά Κεφαληνάκης


Με 13 πόντους τελείωσε το ματς ο Νίκος Κεφαληνάκης(Φωτογραφία). Ο Κώστας Μαντανίκας ακολούθησε με 11.

«Ηγετικός» ο Κουδουνάς


Ο Γιάννης Κουδουνάς(Φωτογραφία) ξεχώρισε για την Ακαδημία με 16 πόντους και 3 εύστοχα 3ποντο. Με 9 τελείωσε το ματς και μια τρίποντη «βόμβα» ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς.


Χωρίς δυσκολίες
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή ένα ασφαλές προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν για το τελικό 35-62(+27). 



Συνθέσεις Ομάδων
Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης 2, Μπακατσιάς 9(1), Κοράκης, Κουδουνάς 16(3), Γραμματίκας, Τσάνε 6, Κοτσιμπός, Γεμενής, Κολοκώτσιος 2, Μαντζούφας

Έσπερος Λαμίας Α΄ (Μάνθος Σοφογιάννης): Χαρίλας 10, Μαντανίκας 11, Ζημιανίτης 4, Καραχρήστος, Ζιάκας 8(1), Δαραβέλιας 6, Αλβανός, Βλαχάκης 8, Κεφαληνάκης 13, Πιλάτος  2

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Γιάννης Χαντζόπουλος& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Δημήτρης Μαυραγάνης