Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ώρα για Κόπα Άφρικα με 250+ στοιχήματα σε κάθε ματς από το Stoiximan.gr


Η καλοκαιρινή ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με το Κόπα Άφρικα να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και το Stoiximan.gr να προσφέρει περισσότερες από 250 στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι!

Το Κόπα Άφρικα αρχίζει και τα βλέμματα στρέφονται στην Αίγυπτο όπου οι 24 ομάδες που έχουν περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης θα δώσουν τα πάντα για να βρεθούν στον τελικό του Καΐρου στις 19 Ιουλίου.

Τα φαβορί δεν θα μπορούσαν να λείπουν με την Αίγυπτο, τη Σενεγάλη και την Γκάνα να θεωρούνται ως οι επικρατέστερες υποψήφιοι για την κατάκτηση και τον Σαλάχ να θέλει να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο στο «σπίτι» του.



Και με ελληνικό ενδιαφέρον

Παράλληλα, στη διοργάνωση συμμετέχουν και πολλοί «γνώριμοί» μας, οι οποίοι είτε έχουν περάσει είτε συνεχίζουν να αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεταξύ αυτών, ο Ουάρντα και ο Χασάν για την Εθνική ομάδα των διοργανωτών, ο Σισέ με τη Σενεγάλη, ο Καμαρά και ο Ντιρεστάμ με τη Γουινέα, ο Μεριά με την Τυνησία, ο Ντα Κόστα με το Μαρόκο και πολλοί άλλοι.

Η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Άφρικα είναι εδώ και οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι φυσικά η πρεμιέρα της Αιγύπτου με τη Ζιμπάμπουε (Παρασκευή 23.00), με τους Φαραώ να θέλουν να μπουν με το δεξί, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό με την Ουγκάντα, της Νιγηρίας με το Μπουρουντί και της Γουινέας με τη Μαδαγασκάρη.

Όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης προσφέρονται από το Stoiximan.gr με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!