Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου δίνουμε την ωραιότερη «Πάσα στον συνάνθρωπο»














Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου φιλικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης  φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δυο από τις παλαιότερες ομάδες του τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου, ο Sporting B.C. και η Παρέα B.C. αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου τις ομάδες της πόλης Γ.Σ. Άτλας και Π.Α.Κ. και τον πολυνίκη του τουρνουά Πρωτέα.
Το όλο εγχείρημα στηρίζει έμπρακτα ο Δήμος Καρπενησίου με την παραχώρηση του γηπέδου, με τη δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο, χορηγοί, και αρκετοί εθελοντές, που θα προσφέρουν σε όλα τα πόστα.
Τα εισιτήρια έχουν τεθείς προς διάθεση και ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί  από τους: Δημήτρη Κολλημένο(Τηλ. 6981759544), Αλέξανδρο Αρκουμάνη(Τηλ. 6980160726, «Κουρείον ο Αλέξανδρος»).  Η τιμή τους ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται επίσης εισιτήρια και θα υπάρχει και κουμπαράς για όποιον επιθυμεί να προσφέρει κάτι παραπάνω . Τα έσοδα θα διατεθούν στον «Αγώνα Ζωής», στη «Φλόγα» και σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.
Ο εκ των διοργανωτών και εμπνευστών του παιχνιδιού Δημήτρης Κολλημένος καλεί τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο για αυτόν τον «ιερό» σκοπό και να παρακολουθήσει μπάσκετ επιπέδου. «Όλοι οι Καρπενησιώτες και μη οφείλουμε να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξη μας στον συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη»
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν και οι προπονητές των ομάδων. Παράλληλα θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων και θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις.  Ήδη έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή παιχτών από παραπάνω κατηγορίες(Αναμένονται και άλλες), με κυριότερη του δυο φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς του Ιωνικού Νικαίας, αλλά και των: Άρη Παπαδάκη(Άρης Αμφίκλειας), Αλέξανδρου Στεφάνου(ΧΒΑ), Χρήστου Μπαρούχα(Λέων Μεσολογγίου), Παναγιώτη Κυριαζή(Άλφα 93΄), Δήμου Σπυριδάκη και Μιχάλη Λάππα(ΑΣΕ Μπούκαλη).