Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Επιδόσεις και θέαμα στο 1ο Event Drift-Gp της ΑΛΑΚ











Ένα αρκετό όμορφο θέαμα προσέφεραν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου την Κυριακή 9 Ιουνίου. Πιο αναλυτικά, στην πίστα της Λέσχης διοργανώθηκε το 1ο Event Drift GP του 2019 , το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ οι συμμετοχές ήταν πολυάριθμες.
Στα χρονομετρημένα, στην κατηγορία Α(Έως 1600 cc) ο Δημήτρης Τσιώνης με Subaru ήταν 1ος, ο Φώτης Ζαχαράκης δεύτερος και ο «αειθαλής» Πάνος Καραγιάννης συμπλήρωσε την 3αδα. Ακολούθησαν οι: Βασίλης Κρασιάς, Άκης Τσολιάς, Βασίλης Τσολιάς, Θανάσης Παχής και Παύλος Σβερώνης. Δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Παχής.
Στην κατηγορία Β(1600-2000 cc) πρώτευσε με Honda o Πρόεδρος της ΑΛΑΚ Στάθης Φέγγος. Δεύτερος ήταν ο Κώστας Κωνσταντινίδης, τρίτος ο Άκης Γερονίκος και τέταρτος ο Νίκος Κοντοπάνος.
Στην κατηγορία C(2000 cc++) κυριάρχησε με Honda ο Χρήστος Γαλάνης. Την 3αδα συμπλήρωσαν οι: Χρήστος Λέρης και Ανδρέας Καταραχιάς, ενώ ακολούθησαν οι: Πάνος Κίτσιος, Θανάσης Χουσιάδας, Γιώργος Φέγγος και Χρήστος Ράπτης.
Στα Drift(μεγάλη κατηγορία) ο Πάνος Ράπτης, που συμμετέχει με επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν πρώτος και ο Βαγγέλης Τριανταφυλλόπουλος δεύτερος. Στην τρίτη θέση έφτασε ο Γιώργος Παπαβασιλείου και στην τέταρτη ο Πάνος Κίτσιος. Έλαβαν μέρος επίσης οι: Κώστας Τσιάκας και Σωτήρης Δόμπρης. Στα drift (μικρή κατηγορία) επικράτησε ο Γιάννης Παπαβασιλείου, με δεύτερο τον Τάσο Δόμπρη. Στην 3η θέση έφτασε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου, ενώ έλαβαν μέρος επίσης οι: Χρήστος Γαλάνης, Βασίλης Σιούτας και Δημήτρης Μπλέντζος.












Φωτογραφίες του κ. Καραγιάννη