Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Hellas Rally Raid 2019: «Μεγάλη διοργάνωση για την Ευρυτανία»


Περισσότερα από 300 αγωνιστικά οχήματα και 1200 συμμετέχοντες θα κατακλύσουν το Καρπενήσι από τις 20-26 Μαΐου του 2019.
Με έδρα το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου θα διεξαχθούν 7 αγωνιστικές ημέρες για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση διασχίζοντας περισσότερα από 2000χλμ εκτός δρόμου στις περιοχές Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ναυπακτίας και Ευρυτανίας.
30 χώρες θα εκπροσωπηθούν στην φετινή διοργάνωση με συμμετοχές ακόμα και από την Λατινική Αμερική και την Ωκεανία.
Το Hellas Rally είναι ο δεύτερος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγώνων αντοχής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας και προσελκύει αναβάτες όλων των κλάσεων.
Παράλληλα με τον αγώνα θα διοργανωθούν και παράλληλα events όπως σχολεία αγωνιστικής οδήγησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο coach Chris Birch ενώ ο αγώνας θα κλείσει με ένα τεράστιο πάρτυ με ζωντανή μουσική στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους fans των μηχανοκίνητων.  
Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο γεγονός του 2019 είναι συνδιοργάνωση  της ΑΛΑΜΜ,  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας,  του Δήμου Καρπενησίου  και διεξάγεται με την αρωγή της ΑΛΑΚ και του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.
Χθες(Δευτέρα 23/5), οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και συγκεκριμένα μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τάσιος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας Χρήστος Τσάμπρας και ο διοργανωτής Μελέτης Σταμάτης, μιλώντας για όλες τις λεπτομέρειες του σπουδαίου αυτού αγώνα.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης