Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Ο πρώτος προκρίνεται από τον όμιλο των παμπαίδων


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΣΕ η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος παμπαίδων και παγκορασίδων της ΕΣΚΑΣΕ. Την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον όμιλο της Π.Α.Κ. και τα του Άτλαντα θα πάρει ο πρώτος.

Α. Τουρνουά Παμπαίδων :
Από τους 6 ομίλους της 1ης φάσης προκρίνεται για την 2η φάση , η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου  (Σύνολο 6 ομάδες ). Στη 2η φάση οι ομάδες θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια σε δύο ομίλους των 3 ομάδων ο καθένας . Οι 3 ομάδες του κάθε ομίλου θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες και κάθε ομάδα θα αγωνισθεί σε έναν αγώνα εντός και έναν αγώνα εκτός έδρας μετά από κλήρωση .  Οι ομάδες  που θα καταλάβουν την 1η θέση της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνισθούν στον τελικό που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο .

Β. Τουρνουά Παγκορασίδων
Από τους 3 ομίλους της 1ης φάσης προκρίνεται για την 2η φάση , η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου  (Σύνολο 3 ομάδες ). Στη 2η φάση οι 3 ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες και κάθε ομάδα θα αγωνισθεί σε έναν αγώνα εντός και έναν αγώνα εκτός έδρας  μετά από κλήρωση .
 Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας της 2ης φάσης ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ομάδα του Τουρνουά