Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Θοδωρής Χονδρός: «Θα είμαστε και φέτος η αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδος»


Λίγες ώρες πριν την έναρξη του καλοκαιριού ο Πρόεδρος της Ένωσης  ξενοδόχων νομού Ευρυτανίας και ιδιοκτήτης του Hotel Avaris Θοδωρής Χονδρός μίλησε αποκλειστικά στο Evrytania Sport για το τι να περιμένουμε όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι το φετινό καλοκαίρι, δηλώνοντας αρκετά αισιόδοξος.

Η δήλωση του κ. Χονδρού είχε ως εξής:
«Η σεζόν για τον Αθλητικό Τουρισμό στην περιοχή μας έχει ξεκινήσει από αρκετά νωρίτερα φέτος, με τις διοργανώσεις πόλο, τα τουρνουά ποδοσφαίρου, τις προετοιμασίες Εθνικών ομάδων και με αποκορύφωμα την τεράστια διοργάνωση του Hellas Rally Raid.
Μπροστά μας έχουμε την κορύφωση της αθλητικής σεζόν καθώς περιμένουμε αρκετές ακόμη εκδηλώσεις. Έχουν ήδη δρομολογηθεί τα καλοκαιρινά τουρνουά ποδοσφαίρου, αλλά και προετοιμασίες και άλλων Εθνικών ομάδων, με την καθοριστική συμβολή και βοήθεια της ΕΠΣ Ευρυτανίας και του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα. Αναμένουμε επίσης τουρνουά πολεμικών τεχνών και τις προετοιμασίες μεγάλων ποδοσφαιρικών και μπασκετικών ομάδων, αλλά και καταξιωμένων αθλητών στίβου.
Αν και αναμένουμε δυσκολίες το φετινό καλοκαίρι, λόγω των μεγάλων αλλαγών στα Εθνικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, αλλά και τις εξελίξεις στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ, παραμένουμε αισιόδοξοι πως θα είμαστε ξανά η Αθλητική Πρωτεύουσα της Ελλάδος καθώς τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως θα μπορέσουμε πιθανώς να ξεπεράσουμε ακόμα και την περσινή καταπληκτική χρονιά. Ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά η ζήτηση από ποδοσφαιρικές ομάδες και με την Α.Ε.Κ. να έχει ήδη επιλέξει το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των δυο μεγαλύτερων ακαδημιών της.
Από πλευράς εγκαταστάσεων εκτιμώ πως θα βρισκόμαστε σε ακόμα καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες χρονιές, αν και ο καιρός δεν είναι σύμμαχος μας μέχρι στιγμής και σίγουρα αναμένουμε την έναρξη και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου, η οποία θα βοηθήσει καθοριστικά στο να μεγαλώσουμε την διαφορά μας από άλλες ¨ανταγωνιστικές¨ περιοχές.»