Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 28-25

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα  παμπαίδων του Άτλαντα, η οποία κατέβαλλε με 28-25 σε ένα «κλειστό» ματς τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ και την παρακολούθησαν περίπου 90 θεατές. 
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον. «Όπλο» τους ήταν η πολύ καλή άμυνα, ενώ επιθετικά ο Παναγιώτης Δροσίνης με 13 πόντους έδωσε πολύτιμες λύσεις. Οι Καρπενησιώτες πέτυχαν την 3η τους νίκη, ενώ έχουν 2 ήττες.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη σε ένα ακόμη μας ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Παρουσιάζουν ένα αρκετά μαχητικό σύνολο.  Με 6 πόντους και 1 έυστοχο 3ποντο έκλεισε το ματς ο Ηλίας Γούσιος. Οι Φθιωτοί έχουν απολογισμό τρεις νίκες και έξι ήττες.
Την Κυριακή 19/5 ο Γυμναστικός αντιμετωπίζει στις 12 την Π.Α.Κ., ενώ ρεπό θα κάνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Με «οδηγό» τον Δροσίνη


Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο αρχηγός του Άτλαντα Παναγιώτης Δροσίνης(Φωτογραφία), που πέτυχε τους 13 από τους 28 νικητήριους πόντους. Ο Γεράσιμος Ανδρέου ήταν ο δεύτερος σκόρερ των νικητών με 5.


Πρωτιά Γούσιου


Για τους Λαμιώτες ο Ηλίας Γούσιος(Φωτογραφία) σημείωσε 6 πόντους, ενώ με 5 ακολούθησε ο Λευτέρης Ποντίκης. Ο καθένας πέτυχε και από ένα 3ποντο.

Ισόπαλο ημίχρονο
Το πρώτο 8λεπτο ολοκληρώθηκε με 9-8 υπέρ του Άτλαντα. Το ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο με 13-13, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα επιμέρους 4-5.


Άξια ο Γυμναστικός
Καλή απόδοση έπιασε στην επανάληψη ο Άτλας. Με ένα επιμέρους 8-3 προηγήθηκε με 21-16. Στο τελευταίο 8λεπτο ύστερα από ένα επιμέρους 7-9 οι γηπεδούχοι έφτασαν στο «ροζ» φύλλο αγώνος με 28-25. 



Τα 8λεπτα
9-8, 13-13, 21-16, 28-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Τσιγαρίδας 2, Σταμούλης, Κουτούμπας, Μόκκας, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος 2, Κουτσιούμπας 2, Μπλαζιέβσκι, Δροσίνης 13, Κολοκώτσιος, Ανδρέου 5, Μάκκας  4

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Γούσιος 6(1), Λεπίδας 3(1), Ποντίκης 5(1), Σταματόπουλος 4, Κιαμούρης 4, Παπαγεωργίου Φ., Πατάγιας 2, Ζήσιμος 1, Σγαντζούρης, Ντζούνος

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Δημήτρης Κρίκας
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιάννης Μπουμπουρής