Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Παμπαίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 24-32

Ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα ο Άτλας, που πέρασε και από τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, επικρατώντας των γηπεδούχων με 24-32.
Η αναμέτρηση έγινε το Σάββατο 25/5 στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη και άρχισε στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη σε μια ακόμη συνάντηση ήταν αρκετά ανταγωνιστικά, βρισκόμενα κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της . Ο Νίκος Κιαμούρης ήταν ο πρώτος σκόρερ της τοπικής ομάδας με 7 πόντους. Οι Λαμιώτες έχουν απολογισμό τρεις νίκες και επτά ήττες.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά με εξαιρετική άμυνα στο τελευταίο 8λεπτο έφτασε δίκαια στο υπέρ του αποτέλεσμα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και αφήνοντας υποσχέσεις. Ο Γεράσιμος Ανδρέου πρωταγωνίστησε με 14 πόντους.  Πλέον ο Γυμναστικός πέτυχε τη 5η του νίκη, έχοντας μόλις δυο αρνητικά αποτελέσματα από την Αναγέννηση.
Οι δυο ομάδες αγωνίζονται ξανά τη Δευτέρα 27 Μαΐου για τη 13η αγωνιστική. Ο Άτλας αντιμετωπίζει στο Καρπενήσι τον Έσπερο Λαμίας Β΄, ενώ τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη θα παίξουν με την Π.Α.Κ.

Δυο στα δυο
Την πολύ καλή του πορεία συνέχισε ο Άτλας. Η ομάδα του Καρπενησίου σημείωσε δυο νίκες μέσα στη Λαμία σε διάστημα 24 ωρών.

7 για Κιαμούρη


Για τους γηπεδούχους ο Νίκος Κιαμούρης(Φωτογραφία) έβαλε 7 πόντους. Τρεις παίχτες(Νίκος Παπαγεωργίου, Ηλίας Γούσιος και Θανάσης Ζήσιμος) είχαν από 4 .

Παρόμοιο ματς
Αρκετά «κλειστό» ήταν και το δεύτερο ματς μεταξύ ΑΣΕΜ και Άτλαντα. Σημειώθηκαν μόλις 56 πόντους. Ο αγώνας στο Καρπενήσι πριν λίγο καιρό είχε λήξει με 28-25.

«Καθάρισε» ο Ανδρέου


Ο Γεράσιμος Ανδρέου(Φωτογραφία) βαδίζει στα χνάρια του αδερφού του Παύλου και με εντυπωσιακή εμφάνιση πέτυχε 14 πόντους. Σταθερά καλός ο Παναγιώτης Δροσίνης με 7, χωρίς να υστερήσει κανείς.

Οριακό προβάδισμα
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο 8λεπτο με 8-6. Στη δεύτερη περίοδο οι Ευρυτάνες έκαναν ένα επιμέρους 5-9 και πέρασαν μπροστά με 13-15.

Με άμυνα στο τελευταίο
Με σκορ 23-24 τελείωσε το τρίτο 8λεπτο, ύστερα από ένα επιμέρους 10-9 της ομάδας του Φώτη Πιτσιλιώνη. Ωστόσο η ομάδα του Άγγελου Σαμαντά έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα στο πιο κρίσιμο ματς του αγώνα και με ένα επιμέρους 1-8 έφτασε στο νικηφόρο 24-32.

Τα 8λεπτα
8-6, 13-15, 23-24, 24-32

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου Ν. 4, Γούσιος 4(1), Λεπίδας, Χαντζής, Σταματόπουλος, Κιαμούρης 7, Παπαγεωργίου Φ. 2, Πατάγιας, Δρακάκης, Ζήσιμος 4, Ποντίκης 3, Ντζούνος

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Τσιγαρίδας 2, Σταμούλης 3(1), Κουτούμπας, Μόκκας 5, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος, Μπλαζιέβσκι, Δροσίνης 7, Κολοκώτσιος, Ανδρέου 14, Μάκκας 1

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Νίκος Καλαντζής   (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)












Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος 
Φωτογραφίες: Γιώργος Σταματόπουλος