Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μοναδικό SR Crosscar Experience στο Καρπενήσι


Ένα μοναδικό event θα πραγματοποιήσει η ΑΛΑ Καρπενησίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. Συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου στον χώρο της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής και ώρα 10 αγωνιστικά χωμάτινα φορμουλάκια SR Crosscar θα βρεθούν στον χωμάτινο χώρο της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τους.
Ο οδηγός των αγώνων με συμμετοχές στο WRC και ένας από τους καλύτερους Έλληνες στο είδος του Λάμπρος Αθανασούλας θα επιμεληθεί τη χρήση τους και θα μάθει στους ενδιαφερόμενους όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.
Πρόκειται για καθαρά αγωνιστικά φορμουλάκια με επιτάχυνση στο χώμα 0-100km/h σε 3.2 δευτερόλεπτα και σειριακό 6ταχυτο σασμάν που φρενάρουν και στρίβουν πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο έχει οδηγήσει κανείς ποτέ.
Η ΑΛΑΚ ευχαριστεί την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Άρη Τασιό για τη βοήθεια του και τον ιδιοκτήτη του Hotel Avaris Θοδωρή Χονδρό για την παραχώρηση του χώρου της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής.  Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. του Προέδρου της ΑΛΑΚ κ. Φέγγου 6973826322