Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Σήκωσαν την κούπα οι The Champions στο Πρωτάθλημα Δημοτικών ΣχολείωνΣυγκλονιστικό ήταν το φινάλε του 5ου Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων, καθώς σε μικρό και μεγάλο τελικό επικράτησαν τα φερόμενα ως αουτσάιντερ. Οι δυο αγώνες έγιναν το Σάββατο 13 Απριλίου, ενώ μετά ακολούθησε η τελετή λήξης με τις απονομές.
Αρχικά στον μικρό τελικό οι Golden State Warriors, που δεν είχαν «γευτεί» τη χαρά της νίκης εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Karpen Rockets και έφτασαν στο χάλκινο μετάλλιο με σκορ 22-29. Στον μεγάλο τελικό οι The Champions του Νίκου Ανδρέου, που είχαν προκριθεί στη διπλή ισοβαθμία με τους Rockets νίκησαν με 23-20 τον αήττητο μέχρι εκείνη την ώρα Αμπαλιακό των Χρήστου Καλαμπάκα και Βασίλη Ρουμελιώτη.
Το όμορφο πρωτάθλημα, στο οποίο έλαβαν μέρος 4 ομάδες διοργάνωσε για ακόμη χρονιά η Π.Α.Κ. με πρωτοστάτες τους προπονητές της Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλο.

Ο νικητής του διαγωνισμού σουτ
Ο Παλαιολόγος των The Champions κατέκτησε την πρωτιά στον διαγωνισμό σουτ που έγινε μεταξύ μικρού και μεγάλου τελικού. Έλαβαν μέρος δυο αθλητές από κάθε ομάδα. 


Τα στοιχεία των αγώνων:
Μικρός Τελικός: Karpen Rockets-Golden State Warriors 19-22
Οι περίοδοι: 6-4, 14-16, 14-16, 19-22

Συνθέσεις Ομάδων
Karpen Rockets (Γιάννης Μπουμπουρής): Ελεζάι 11, Κακαβιάς, Καρέτσος 4, Μπουμπουρής 4

Golden State Warriors: Γεωργαλής 14, Σεριανάι 2, Κοράκης 4, Καγκαράς 2, Ζήσης

Διαιτητής: Φώντας Ζαχαρόπουλος
Σημειωτής: Γιάννης Τσάνε
Χρονομέτρης: Κατερίνα Μπαλωμένου

Μεγάλος Τελικός: Αμπαλιακός B.C.-The Champions 20-23
Οι περίοδοι: 0-8, 6-12, 14-16, 20-23

Συνθέσεις Ομάδων
Αμπαλιακός B.C. (Χρήστος Καλαμπάκας& Βασίλης Ρουμελιώτης): Γυφτομήτρος 8, Χρυσικός 4, Ρουμελιώτης 4, Κατσιάρης, Αναγνώστου 2, Νάκος, Ντερβισάι, Μπαρμπούτης, Χαντζόπουλος, Ανδρεάκης 2

The Champions (Νίκος Ανδρέου): Μάκκας 6, Τομαράς, Μουράτι 2, Ανδρέου 2, Παλαιολόγος 8, Αυγέρης, Κατσιάδας, Χασάν, Μουρτογιάννης 5

Διαιτητής: Φώντας Ζαχαρόπουλος
Σημειωτής: Γιάννης Τσάνε
Χρονομέτρης: Κατερίνα ΜπαλωμένουΠηγή: panevrytaniki.wordpress.com, Δημήτρης Κολλημένος