Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος στα φιλικά της Εθνικής στο Καρπενήσι











Δυο ακόμη πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική το 2004 παραβρέθηκαν στο Καρπενήσι και στις προπονήσεις της Εθνικής(Κ15). Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Άγγελο Μπασινά και τον βοηθό του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ανδρών Στέλιο Γιαννακόπουλο. Οι δυο τους παρακολούθησαν τα φιλικά της Εθνικής την Τρίτη 23 Απριλίου με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας και αρχηγό αποστολής Γιώργο Παπαντζίμα, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κατεργιαννάκη(Πρωταθλητής Ευρώπης επίσης το 2004).
Ο Άγγελος Μπασινάς γεννήθηκε το 1976 και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, στη Μαγιόρκα, στην ΑΕΚ, στην Πόρτσμουθ και στην Άρλ-Αβινιόν. Κατέγραψε 100 συμμετοχές με την Εθνική, σκοράροντας 7 τέρματα. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς χαφ.
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1974 και έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα, στον Πανηλειακό, στον Ολυμπιακό, στην Μπόλτον, στη Χαλ και στη Λάρισα. Έπαιξε 77 φορές με το εθνόσημο στο στήθος, πετυχαίνοντας 12 γκολ. Υπήρξε επίσης προπονητής στον Πανηλειακό και στην Α.Ε. Κηφισιάς. Ξεχώρισε ως μεσοεπιθετικός.
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος