Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Παμπαίδες: Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη 48-46

Μεγάλη νίκη για τους πιτσιρικάδες της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης, που επικράτησαν με 48-46 των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 21 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με τους αθλητές να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και να φτάνουν δίκαια στη νίκη. Ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς ήταν πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 16 πόντους. Οι Καρπενησιώτες έχουν πλέον μια νίκη και τρεις ήττες, φτάνοντας στο πρώτο τους «ροζ» φύλλο αγώνος.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη γνώρισε στις ήττες τις λεπτομέρειες σε ένα ματς, το οποίο ήταν ντέρμπι έως το τέλος. Ο Νίκος Κιαμούρης πέτυχε τους 25 από τους 46 πόντους των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η Ακαδημία έχει ρεπό για την 7η αγωνιστική, η οποία διεξάγεται τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου. Τα Μπούκαλη αντιμετωπίζουν την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου για την 8η αγωνιστική τον Πρωτέα Λαμίας.

Φίλαθλοι από Λαμία
Περίπου 40 θεατές παρακολούθησαν ένα όμορφο ματς, που εξελίχτηκε σε ντέρμπι. Αρκετοί ήταν οι εκδρομείς των φιλοξενούμενων. 


Πρώτη νίκη
Οι αθλητές της Κατερίνας Μπαλωμένου πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο τέταρτο τους επίσημο παιχνίδι, με τις αξιόλογες προσπάθειες αθλητών και προπονητών να αποδίδουν «καρπούς».

16 για Μπακατσιά


Ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς(Φωτογραφία) των νικητών σημείωσε 16 πόντους. Με 9 έκλεισαν το ματς οι: Γιάννης Κοκοτίνης και Γιάννης Κουδουνάς.

Κορυφαίος ο Κιαμούρης


Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Νίκος Κιαμούρης(Φωτογραφία) ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας 25 πόντους. Διψήφιος με 14 ήταν και ο Ζήσιμος. 


Θετική η Π.Α.Κ.
Το πρώτο 8λεπτο τελείωσε ισόπαλο με 11-11. Η Πανευρυτανική στη δεύτερη περίοδο με ένα επιμέρους 12-7 προηγήθηκε με +7(23-18).




Ντέρμπι το ματς
Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου συνέχισε να έχει καλή απόδοση και στην τρίτη περίοδο, προηγούμενοι με +7(39-32). Έκανε ένα επιμέρους 16-14. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ανατροπή στο τελευταίο 8λεπτο με ένα επιμέρους 9-14, όμως η Π.Α.Κ. διατήρησε τη μεγάλη νίκη με σκορ 48-46.



Τα 8λεπτα
11-11, 23-18, 39-32, 48-46

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης 9, Μπακατσιάς 16, Κοράκης, Κουδουνάς 9, Κατσιάδας, Γραμματίκας, Τσάνε 6, Κοτσιμπός 2, Γεμενής 2, Κολοκώτσιος 4(1), Μαντζούφας

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Ποντίκης, Λεπίδας, Χαντζής, Σταματόπουλος 1, Κιαμούρης 25, Παπαγεωργίου Φ. 3, Πατάγιας, Αρακάκης, Ζήσιμος 14, Φαρόπουλος 3, Γρίβας

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Αλεξάνδρα Τσιαμάκη
Χρονομέτρης 24΄΄: Γιώργος Ντότσικας

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος