Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Αίαντας Λοκρίδας 2-1

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά έκανε η ομάδα παίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που επιβλήθηκε με 2-1 του Αίαντα Λοκρίδας.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 13/4 στο γήπεδο Τυμφρηστού, αρχίζοντας στις 4. Επρόκειτο για τον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Η Ακαδημία των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Δροσίνη. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι Καρπενησιώτες στην πρώτη τους παρουσία στον θεσμό «κυνηγούν» μια ακόμη πρόκριση.
Ο Αίαντας του Κώστα Γαρδικιώτη αποτελεί ένα αρκετό καλό σύνολο, το οποίο έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στις δυο πρώτες φάσεις της διοργάνωσης(Είχε 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες). Η ομάδα της Φθιώτιδας ευτύχησε να σκοράρει με αυτογκόλ των αντιπάλων, φτάνοντας στο πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.
Ο δεύτερος προημιτελικός, που θα κρίνει το τελευταίο «εισιτήριο» για την 4αδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου.

Στο Μαρτίνο η πρόκριση
Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαρτίνου, με τους Καρπενησιώτες να θέλουν να «υπερασπιστούν» το σκορ πρόκρισης.

Πρωταγωνιστής ο Δροσίνης


Πολύ καλή εμφάνιση για τον αρχηγό των νικητών Παναγιώτη Δροσίνη(Φωτογραφία). Στο 17΄ και στο 35΄ έκανε το 1-0 και το 2-1, με τους Λοκρούς να ισοφαρίζουν στο 27΄ με αυτογκόλ του Κώστα Κελεσίδη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Ο επόμενος αντίπαλος
Η ομάδα που θα προχωρήσει στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί στα ημιτελικά σε διπλούς αγώνες πιθανόν με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄(Κέρδισε με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι τη Νίκη Αγίας Παρασκευής).

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Γραβιάς, Κελεσίδης, Δροσίνης, Μουρτογιάννης, Σερπάνος, Γυφτομήτρος, Γιαννιώτης, Κουτσοκώστας, Πιστιόλης(Ρεσίτης, Κουδουνάς, Τσιγαρίδας, Κιούσης, Τσιάρας, Τσιάμης, Τσιλίκας)

Αίαντας Λοκρίδας (Κώστας Γαρδικιώτης): Γαρδικιώτης, Πάνος, Δαλάκας, Μερμηγκάς, Κουτσουρής, Σπετσιώτης, Σταθουλόπουλος, Σωτήρχου, Κάζας, Μπέσιος, Θεοδώρου(Τράκος, Τουρλίδας, Βόλης, Θεοδώρου)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος