Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ξεχώρισε στο Περιστέρι το νέο «αίμα» του Fight Club Karpenissi


Τους πρώτους του αγώνες για το 2019 έδωσε το Fight Club Karpenissi. Συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Μαρτίου ταξίδεψε στην Αθήνα, λαμβάνοντας μέρος με δυο αθλητές και δυο αθλήτριες στη διοργάνωση Open Championsip Fight Show του Δημήτρη Κατσιάρα, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» του Περιστερίου. Να τονίσουμε πως κύριο event ήταν ο επαγγελματικός αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα στον Σταύρο Εξακουστίδη με τον Ιταλό Inverino Jonathan με νικητή τον Έλληνα αθλητή με νοκ-άουτ στον πρώτο γύρο.
Συγκεκριμένα από πλευράς Ευρυτανικού συλλόγου αγωνίστηκαν στο στυλ του kick light οι: Κώστας Νικοπολίδης, Λάμπρος Χρυσαφόπουλος, Μαρία Βαζούρα και Εμμανουέλα Κολοκύθα.
Οι αθλητές του Θωμά Ξαγάρα τα πήγαν εξαιρετικά, ξεχωρίζοντας τη μαχητικότητα και τη θέληση τους. Διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο και το μέλλον στο άθλημα τους ανήκει. Είναι αξιοσημείωτο πως πλην του Χρυσαφόπουλου τα υπόλοιπα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα, παίρνοντας το «βάπτισμα του πυρός». Ο κ. Ξαγάρας συγχαίρει τους αθλητές του, ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη στήριξη τους στην προσπάθεια των παιδιών τους, τους φίλους του συλλόγου που βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα σε αυτόν και υπόσχεται ακόμη καλύτερη συνέχεια μέσα από σκληρή δουλειά.