Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Αλέξανδρος Κετσιλής: «Πιστεύω πως το κύπελλο θα πάρει θέση στα γραφεία της Φραγκίστας»

Ένας από τους «πρωτάρηδες» του τελικού κυπέλλου είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «διψασμένης» Φραγκίστας Αλέξανδρος Κετσιλής, που μίλησε στο Evrytania Sport για το ματς-πρόκληση του Σαββάτου 9/3 απέναντι στην Ποταμιά. Παρότι βρίσκεται μόλις λίγο διάστημα στο ποδόσφαιρο του νομού μας έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστική παρουσία και τη μαχητικότητα του. Υπογραμμίζει αρχικά πως είναι καθήκον της Φραγκίστας να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, δηλώνοντας πανέτοιμος, όπως και οι συμπαίχτες του. Είναι αισιόδοξος για το δύσκολο αυτό παιχνίδι και πιστεύει πολύ στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου του ΑΠΟΔΦ. Ο τελικός είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν. Αναφέρεται στην ικανότατη ομάδα της Ποταμιάς και στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, ενώ κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο των «βυσσινί» να βρεθεί στο γήπεδο του Καρπενησίου και να τους συμπαρασταθεί.
Ο Αλέξανδρος Κετσιλής είναι γεννημένος το 1999(19/8) και έχει καταγράψει έως τώρα τέσσερις συμμετοχές στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, αγωνιζόμενος ως μεσοαμυντικός. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Θύελλα Περιστερίου(Γ΄ ΕΠΣ Αθήνας) και προηγουμένως έπαιζε στην ίδια κατηγορία με τον Ορφέα Αιγάλεω , αρχίζοντας από τις ακαδημίες του. Ο πατέρας του Κώστας υπήρξε προπονητής και ποδοσφαιριστής της Φραγκίστας, της οποίας μέλη είναι οι Δημήτρης και Νίκος Κετσιλής, που είναι τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του Αλέξανδρου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Αλέξανδρε μίλησε μας για τον τελικό της ομάδας σου με την Ποταμιά.
Αλέξανδρος Κετσιλής: «Φτάσαμε στον τελικό και είναι καθήκον μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό θα βοηθήσει πολύ. Είμαστε πανέτοιμοι.»

Evrytania Sport: Πιστεύεις ότι μπορείτε να κάνετε την «έκπληξη» και που θεωρείς ότι θα κριθεί ο τίτλος;
Αλέξανδρος Κετσιλής: «Μιλώντας ποδοσφαιρικά όλα είναι πιθανά. Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο της νίκης, πρέπει να έχουμε θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Πιστεύω πως αυτή η κούπα θα πάρει τη θέση της στα γραφεία της ομάδας μας.»

Evrytania Sport: Είναι ο πρώτος σου τελικός. Τι προσδοκίες έχει από αυτόν;
Αλέξανδρος Κετσιλής: «Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα ένας τελικός και τα συναισθήματα που είμαι ανάμεικτα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει για όλα τα παιδιά.»

Evrytania Sport: Θα θέλαμε την άποψη σου για την ομάδα της Ποταμιάς και το πρωτάθλημα της Ευρυτανίας
Αλέξανδρος Κετσιλής: «Η ομάδα της Ποταμιάς έχει μια πολύ δυνατή..τράπουλα με πολλούς..άσσους. Χρειάζεται προσοχή, όμως είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Το πρωτάθλημα της Ευρυτανίας είναι ενδιαφέρον, με δυσκολίες, αλλά και ανταγωνισμό.»

Evrytania Sport: Ένα μήνυμα σου κλείνοντας προς τον κόσμο της Φραγκίστας, που «διψά» και αυτός για τον τελικό.
Αλέξανδρος Κετσιλής: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στις κερκίδες, που να μας εμψυχώνουν και να φωνάζουν για εμάς. Για αυτό λοιπόν τους προσκαλούμε όλους, θα είναι τιμή μας και μεγάλη μας χαρά να δούμε όσους περισσότερους γίνεται. Ευχαριστώ για τη συνέντευξη και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους σας για τη δουλειά που κάνετε.!»


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος