Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Με τον κόσμο του «6ο παίχτη» ο Άτλας υποδέχεται την Ιτέα


Ο ενθουσιώδης παιδικός Άτλαντας αρχίζει τις υποχρεώσεις του για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υποδεχόμενος την Ιτέα, στοχεύοντας στο πρώτο του «δίποντο».
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου την Κυριακή 17 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 2. Είναι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της 2ης φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ισάριθμες συμμετοχές στη 2η φάση και φιλοδοξεί να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Προέρχεται από 13 συνεχόμενες νίκες, εντυπωσιάζοντας στην πρώτη φάση του θεσμού. Στήριγμα του θα είναι για ακόμη μια φορά ο κόσμος του.
Ο Γ.Σ. Ιτέας του Χρήστου Μωραΐτη τερμάτισε στη 2η θέση του 3ου Ομίλου πίσω από τον Κάδμο Θήβας με 11 νίκες και 3 ήττες. Είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα, προμηνύοντας έναν αγώνα ντέρμπι. Τα δυο σωματεία έχουν τεθεί αντιμέτωπα μόνο σε επίπεδο παμπαίδων.
Στις Λιβανάτες για τον ίδιο όμιλο και αγωνιστική ο τοπικός Κύνος θα υποδεχτεί το φαβορί Μαλεσίνα, ενώ «ρεπάρει» ο Άρης Αμφίκλειας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ
2η φάση(Β΄ Όμιλος)
1η αγωνιστική
Γ.Σ. Άτλας-Γ.Σ. Ιτέας Κλειστό Καρπενησίου 17-3-2019 14:00
Διαιτητές: Αλέξανδρος Κοτσιμπός& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κύνος Λιβανατών-Αναγέννηση Μαλεσίνας Κλειστό Λιβανατών 17-3-2019 14:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές:Δημήτρης Σακαρέλος-Στάθης Παπαιωάννου-Άλκης Νιαβής
(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)