Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΓΕΛ Γρανίτσας-ΓΕΛ Ραπτοπούλου 2-0

Θριάμβευσε το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας στην πετοσφαίριση, κερδίζοντας με 2-0 σετ το Γενικό Λύκειο Ραπτοπούλου.
Ο δεύτερος ημιτελικός βόλεϊ του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ευρυτανίας, που διοργανώνεται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διεξήχθη την Τετάρτη 6 Μαρτίου το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Γρανίτσας και αναμετρήθηκαν δυο από τα Λύκεια της Δυτικής Ευρυτανίας. Αρκετοί μαθητές παρακολούθησαν τη συνάντηση, ενθαρρύνοντας την αξιόλογη προσπάθεια των αθλητών.
Το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας του Γιάννη Τσιουκανάρα επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και πήρε τη νίκη-πρόκριση. Κυριάρχησε ειδικότερα στο πρώτο σετ, που το κέρδισε με άνεση. Διακρίνεται στο άθλημα, έχοντας παράδοση και είναι ο κάτοχος της πρωτιάς στην Ευρυτανία.
Το Γενικό Λύκειο Ραπτοπούλου του Κώστα Πασσιά κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, ειδικότερα στο δεύτερο σετ, το οποίο έχασε με μικρή διαφορά πόντων. Οι μαθητές του γυμνάζονται υπό δύσκολες συνθήκες και η συμμετοχή τους σε σχολικά πρωταθλήματα είναι από μόνη της μεγάλη επιτυχία. 
Οι Γρανιτσιώτες θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της πρωτιάς απέναντι στο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, που απέκλεισε με το ίδιο σκορ το ΕΠΑΛ Καρπενησίου.

Τελικός στο Καρπενήσι
Οι νικητές θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό του κλειστού Καρπενησίου το ΓΕΛ Καρπενησίου.

Παράδοση στο βόλεϊ
Το Λύκειο της Γρανίτσας υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Τσιουκανάρα πρωταγωνιστεί συνεχώς στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Εξαιρετική προσπάθεια και για τους μαθητές του Ραπτοπούλου, του οποίου καθηγητής φυσικής αγωγής και διευθυντής είναι ο Κώστας Πασσιάς.

Προβληματικές συνθήκες
Αρκετά χρόνια έχει να συντηρηθεί το γυμναστήριο του Λυκείου Γρανίτσας, ενώ δεν υφίσταται καν γυμναστήριο στο Λύκειο Ραπτοπούλου. Οι μαθητές των δυο σχολείων γυμνάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες.(Νέο ρεπορτάζ αύριο).

Τα σετ
25-9, 25-21

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιάννης Τσιουκανάρας): Καρυώτης, Νταβαρίνος, Καρδαμπίκης, Τζερεμές, Μάγγας, Κουτσοκώστας

ΓΕΛ Ραπτοπούλου (Κώστας Πασσιάς): Μαραγκούλας, Μπαμπάτσικος, Μπλάνης, Στασινός, Καρανίκας, Μύτας, Μουτσώκος, Ζαχαράκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδήμος

Διαιτητής: Βίκυ Γιαννοπούλου
Κριτής: Νάντια Βρόντου*Φωτογραφίες της προϊσταμένης του Γραφείου Φυσικής Αγωγής  κ. Βρόντου