Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΕΠΑΛ Καρπενησίου 2-0

Με 2-0 σετ επικράτησε του ΕΠΑΛ Καρπενησίου το ανώτερο Γενικό Λύκειο Καρπενησίου στο βόλεϊ αγοριών. Ο ημιτελικός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5  Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και άρχισε στις 10:15, παρουσία αρκετών μαθητών στην κερκίδα. Ήταν στο πλαίσιο των Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων, που διοργανώνεται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ευρυτανίας.
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση με «καθαρό» σκορ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση της πρωτιάς. Κέρδισε με 25-21 το πρώτο σετ και με 25-16 το δεύτερο, ισοφαρίζοντας τις νίκες με τον αντίπαλο του μετά την ήττα στο ποδόσφαιρο.
Το Επαγγελματικό Λύκειο Καρπενησίου ήταν ανταγωνιστικό, ειδικά στο πρώτο σετ, όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και γνώρισε τον αποκλεισμό παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του.
Οι νικητές προκρίθηκαν στον τελικό και περιμένουν τον αντίπαλο τους, που θα προκύψει από τον αγώνα των σχολείων της Δυτικής Ευρυτανίας.

Πέρασε στον τελικό
Το ΓΕΛ Καρπενησίου θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του αγώνα ΓΕΛ Γρανίτσας-ΓΕΛ Ραπτοπούλου, που θα γίνει την Τετάρτη 6/3 στο κλειστό γυμναστήριο της Γρανίτσας. Μέσω των αγώνων που διοργανώνονται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής τα παιδιά έρχονται κοντά σε μια υγιής ενασχόληση, όπως είναι ο αθλητισμός.

Μόνο αγόρια
Στο άθλημα της πετοσφαίρισης δεν υπήρξε και φέτος αγώνας κοριτσιών, με το ΕΠΑΛ Καρπενησίου να παίρνει χωρίς αγώνα την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τα σετ
25-21, 25-16

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Τάσιος, Τσιαμάκης, Τσέλος, Σερπάνος, Μανταλιός, Μακρυπίδης, Μαντζαφίνης, Τάκης, Πεταρούδης

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Κούτρης, Φούντας, Σέλελης, Βουτσέλης, Κοράκης, Μαντής, Γραβάνης, Λαθύρης, Ρομπακίτσε, Χρυσαφόπουλος, Δάνα, Ανδρέου

Διαιτητής: Βίκυ Γιαννοπούλου
Κριτής: Νάντια Βρόντου
Πίνακας: Παναγιώτης Καραγιάννης


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος