Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Με δυο παίχτες της ΕΠΣ Ευρυτανίας η προεπιλογή της Εθνικής Κ14


Στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας διεξήχθη προπόνηση αξιολόγησης των ταλέντων της Στερεάς Ελάδας για στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κ14.
Το παρών έδωσαν 33 από τα προεπιλεγμένα παιδιά, γεννημένα το 2005 και κάτω από τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Τεχνικών, έκαναν την προπόνηση και στη συνέχεια συμμετείχαν στα διπλά. Από την ΕΠΣ Ευρυτανίας συμμετείχαν οι παίδες Κώστας Κελεσίδης(2005) και Ναπολέων Μουρτογιάννης(2006), που ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.
Από πλευράς ΕΠΟ, παρόντες ήταν ο Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης Σχεδιασμού και Υπεύθυνος Εκπάιδευσης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Κ14, Θόδωρος Ελευθεριάδης.
Πριν την προπόνηση-αξιολόγηση, έγινε διάλεξη με θέματα, την Διατροφή των ποδοσφαιριστών, καθώς και Ειδικής Ψυχολογίας στο ποδόσφαιρο, από τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας, Γιώργο Λουλέ και τον συνεργάτη του, Στέφανο Καλότυχο.
Από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, οι Ενωσιακοί Προπονητές, Νίκος Τσικράς-Θανάσης Νεοχωρίτης-Γιώργος Καψαλιάρης, έτρεξαν το πρόγραμμα για την προπόνηση-αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών.
Πηγή: speaker.gr