Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Κ14: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ 0-4

Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, όμως η πιο ποιοτική Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ επικράτησε με 0-4.
Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Διεξήχθη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο γήπεδο Τυμφρηστού και άρχισε στις 3.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα αντιμετώπισε μια πολύ ισχυρή ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι για τη δεύτερη φάση του θεσμού. Στο πρώτο μέρος οι Καρπενησιώτες είχαν πολύ ανταγωνιστική παρουσία, κρατώντας το σκορ στο 0-1, όμως ο τραυματισμός του βασικού τους τερματοφύλακα ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μάλιστα έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Η Ακαδημία έμεινε στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, βρισκόμενη στο «κυνήγι» της πρόκρισης.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ του Νίκου Τσικρά συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, αποτελώντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει ήδη «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά, φτάνοντας του 24 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρεμιέρα συνέτριψε με 10-1 το Φραντζή. Ο Φάνης Γεμενής σημείωσε δυο γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης. Οι Φθιωτοί βρήκαν τρεις φορές δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Την επόμενη(3η) αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου η ομάδα του Καρπενησίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Φραντζή, ενώ οι Λαμιώτες θα κερδίσουν στα χαρτιά με 3-0 το ματς με τη Μαλεσίνα.

«Άπιαστοι» οι Λαμιώτες
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ είναι ένα πανίσχυρο σύνολο. Σχεδόν όλη η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Φθιώτιδας αγωνίζεται στην ομάδα του Νίκου Τσικρά. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα αναμετρηθούν ξανά και στο ενωσιακό παιχνίδι Φθιώτιδας-Ευρυτανίας.

«Τελικός» με Φραντζή
Τα δυο παιχνίδια των Ευρυτάνων με το Φραντζή του Θανάση Σερπάνου θα κρίνουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση για τα προημιτελικά.

Η διαμόρφωση του σκορ
Οι Λαμιώτες προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με τον Άγγελο Γεμενή. Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Φάνης Γεμενής με δυο γκολ στο 60΄ και στο 65΄ έκανε το 0-2 και το 0-3 αντίστοιχα, ενώ με τέρμα του Βαγγέλη Γιαννέλη στο 70΄ «γράφτηκε» το τελικό 0-4.

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Γραβιάς, Κρασιάς, Τσιγαρίδας, Κελεσίδης, Δροσίνης, Κουτούμπας, Σερπάνος, Γυφτομήτρος, Πιστιόλης, Γιαννιώτης, Μουρτογιάννης(Ρεσίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Σταμούλης Δ., Τσιλίκας, Σταμούλης Θ., Μπομποτσιάρης, Τσιάρας)

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄  (Νίκος Τσικράς): Καραγεώργος, Μαργέτης, Καρανίκας, Καυκιάς, Αλαμάνης, Τσάτσος, Θωμόπουλος, Ρήττας, Γεμενής Θ., Γεμενής Α., Γιαννέλης(Καψαλιάρης, Κατσιούλας, Στεργίου, Κλητοράκης, Παπαζαχόπουλος, Μαλάμης, Καράντζαλης)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Η βαθμολογία του Ζ΄ Ομίλου:
Ομάδα
Βαθμοί
Ν-Ι-Η
Τέρματα
Αγώνες
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄
24
2-0-0
14-1
2
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002
16
1-0-1
3-4
2
Φραντζή
10
1-0-1
4-10
2
Μαλεσίνα 2008
0
0-0-2
0-6
2
*Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας Α΄ άρχισε με 18 βαθμούς. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 ξεκίνησε με 13 πόντους και το Φραντζή με 7 βαθμούς. Η Μαλεσίνα 2008 δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.










Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Σβερώνης, Δημήτρης Αντωνίου, Νίκος Τσικράς

<