Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ασταμάτητος ο Κώστας Ρούσσης της Προοδευτικής Λάρυμνας


Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιόλου,  1ος σκόρερ της Α΄ Ευρυτανίας(2016-2017) και κορυφαίος στράικερ του τοπικού της Φθιώτιδας Κώστας Ρούσσης σκοράρει ακατάπαυστα. Ο 36χρονος με 4 γκολ στη νίκη της Προοδευτικής Λάρυμνας με 4-0 επί της Δάφνης Λιβανατών βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με 14 γκολ. Έχει φυσικά αναδειχτεί αρκετές φορές πρώτος «γκολτζής» του εν λόγω πρωταθλήματος.
Το starsports.gr αναφέρει:
Το γκολ είναι  στο DNA του. Σε όλη του την καριέρα έχει φορτώσει με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες. Ο λόγος για τον Κώστα Ρούσση που και τη φετινή σεζόν  κάνει αισθητή την παρουσία του στην Α’ Φθιώτιδας. Ο πολύπειρος επιθετικός της Προοδευτικής Λάρυμνας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 14 τέρματα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Τα 4 από αυτά στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τη Δάφνη Λιβανατών.
Ο Κώστας Ρούσσης μίλησε στο starsports και την Παναγιώτα Καρανίκα για τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθάει την ομάδα του και αν έρθει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ θα είναι καλοδεχούμενος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευημερία και ο νέος χρόνος να εκπληρώσει όλα μας τα όνειρα».

Ήσουν ένας μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Προοδευτική Λάρυμνας Δάφνη Λιβανατών καθώς πέτυχες και τα 4 γκολ της ομάδας σου. Πως ένιωσες γι’ αυτό το περίμενες;

Το να πετυχαίνεις 4 γκολ σε ένα παιχνίδι είναι πολύ όμορφο συναίσθημα.  Φυσικά σε αυτό με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ γι αυτό.

Στο τέλος του 1ου γύρου του πρωταθλήματος ανέβηκες στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ. Πως νιώθεις γι αυτό; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκομαι στην πρώτη θέση των σκόρερ. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Μέσα από σκληρή προπόνηση και επίσης στο πολύ όμορφο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και έξω από το γήπεδο.