Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ευρυτάνας ο νικητής του απογευματινού αγώνα 5 χιλιομέτρων













Ευρυτανικής καταγωγής είναι ο πρωταθλητής στίβου Γιώργος Σταμούλης. Πρόσφατα κέρδισε στον απογευματινό αγώνα των 5 χιλιομέτρων  του 36ου μαραθωνίου με χρόνο 15:52 και νέο ρεκόρ αγώνα.
Ο 20χρονος νεαρός πρωταθλητής ανήκει στον Φίλιππο Βέροιας και έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του σε Πανελλήνιο επίπεδο.H καταγωγή του είναι από το Παυλόπουλο. Η αδερφή του επίσης Ζωή Σταμούλη ασχολείται επιτυχώς με το ορεινό τρέξιμο(Ήταν μάλιστα 2η γυναίκα στο Kaliakouda Trail Run στα 13 km)
Τέλος να τονίσουμε πως ο πατέρας του Κώστας Σταμούλης υπήρξε Πανελλήνιος πρωταθλητής ορεινής ποδηλασίας(Διαβάστε εδώ:https://evryactivexchild.wordpress.com/2017/10/02/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85/?fbclid=IwAR00NYR2YfSjQJzLNWRPtT0IGoaJ6hpihDj-BDlvEd7Jy7YD-Akham1pn94) , έχοντας γράψει τη δικιά του ιστορία στον χώρο, ενώ είναι νυν προπονητής.