Το δεύτερο σκέλος του 4ου και τελευταίου event drift GP της ΑΛΑΚ διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην πίστα της. Στα χρονομετρημένα, στην κατηγορία Α΄(Έως 1600 cc) πρώτος ήταν ο Φώτης Ζαχαράκης, δεύτερος ο Χρήστος Γαλάνης και τρίτος ο Παναγιώτης Καραγιάννης.
Στην κατηγορία Β΄(Έως 2000 cc) ο Στάθης Φέγγος ήταν ο νικητής, ο Κώστας Κωνσταντινίδης δεύτερος και την τριάδα συμπλήρωσε ο Γιάννης Λάμπρου.
Στην κατηγορία Γ΄(Έως 2000 cc) πρώτευσε ο Χρήστος Γαλάνης, ακολούθησε ο Δημήτρης Νάσιος και τρίτος ήταν ο Πάνος Ράπτης.
Στα Drift, στην μικρή κατηγορία ο Πάνος Γιαννόπουλος ήταν πρώτος, οδηγός από τη Θήβα δεύτερος και ο Πάνος Κίτσιος τρίτος. Τέλος στη μεγάλη κατηγορία ο Βαγγέλης Τριανταφυλλόπουλος αναδείχτηκε πρώτος, ο Πάνος Ράπτης δεύτερος και ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης τρίτος.


