Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ποταμιά και Βελούχι για το πρώτο τρόπαιο της περιόδου












H φετινή αγωνιστική περίοδος στην Ευρυτανίας αρχίζει με τη διεξαγωγή του Super Cup, ένας θεσμός που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον νομό μας. Η περυσινή πρωταθλήτρια Ποταμιά θα αντιμετωπίσει τον περυσινό κυπελλούχο ΑΠΟΚ. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 4. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία θα υπάρξει παράταση και πέναλτι.
Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη έχει διατηρήσει κατά πολύ τον περυσινό της βασικό «κορμό» και στοχεύει στην κατάκτηση όλων των τίτλων. Ελάχιστα είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ των Μεγαλοχωριτών. Έδωσε δυο φιλικά, ηττήθηκε με 1-2 από την Κ17 της ΑΕΚ και κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας το Νέο Κρίκελλο. Την μια αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο Κώστας Γιαννακόπουλος, που θα επιστρέψει στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Ο ΑΠΟΚ του Σπύρου Κολόκα παρουσιάζει αρκετά αλλαγμένο ρόστερ, μετά τη συνεργασία με τη Μυρίκη. Θα στηριχτεί σημαντικά στα νεαρά παιδιά, ενώ λίγοι ποδοσφαιριστές από το περυσινό δυναμικό συνεχίζουν.  Αρχίζει με δυνατά παιχνίδια τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Στα δυο φιλικά του ματς κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΟΚ, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τα Άγραφα.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι δυο τεχνικοί θα τεθούν αντιμέτωποι με προηγούμενες ομάδες τους. Την προηγούμενη σαιζόν στα ημιτελικά του κυπέλλου το Βελούχι απέκλεισε την Ποταμιά(2-1 και 1-1 οι διπλοί αγώνες).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Τελικός Super Cup ΕΠΣ Ευρυτανίας
Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 30-9-2018 16:00
Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)