Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μάχη για τη ζωή της δίνει 25χρονη-Ήταν βοηθός σε αγώνα στην Ευρυτανία












Μάχη για τη ζωή δίνει η 25χρονη Μαρία Δαΐτσιώτη, που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε αιμόφυρτη από τις απανωτές μαχαιριές 38χρονου σε σπίτι φίλης της στην περιοχή Γαλανέικα στη Λαμία.
Η άτυχη κοπέλα που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε τη λάθος ώρα σε λάθος μέρος, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λαμίας και πλέον οι επόμενες ώρες θα δείξουν για το αν θα καταφέρει να βγει νικήτρια της φονικής επίθεσης.
Οι γιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, από την πρώτη στιγμή που η νεαρή κοπέλα έφτασε στα Επείγοντα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έκαναν ότι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.
Έχοντας χάσει πολύ αίμα από τις δολοφονικές μαχαιριές του δράστη, η οποιαδήποτε μετακίνησή της εγκυμονούσε πρόσθετους κινδύνους για τη ζωή της. Η Μαρία ήταν βοηθός διαιτητή στη συνάντηση Φραγκίστα-Αίολος(0-4) το 2011.

Έκκληση για αίμα
Να σημειωθεί πως απαιτείται αίμα 0 Αρνητικό και Α Αρνητικό, αφού η κοπέλα έχει σπάνια ομάδα αίματος.
Αν διαθέτετε την κατάλληλη ομάδα αίματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Μαρίας, απευθυνθείτε ΠΡΩΤΑ στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας (Τηλέφωνο νοσοκομείου: 2231356000) για να δείτε αν συμπληρώθηκε η ποσότητα που χρειάζεται ώστε να μην ταλαιπωρείστε.

Πηγή: protothema.gr