Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η άφιξη του ΑΟΧ/Κισσαμικός στο Avaris(Φωτορεπορτάζ)



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ομάδα της Football League επέλεξε το Καρπενήσι και το Hotel Avaris(12-21 Αυγούστου) για την προετοιμασία τους . 
Οι Χανιώτες του Γιώργου Πετράκη κατέφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής(12/8). Στην αποστολή περιλαμβάνονται σύμφωνα με τους παίχτες που παρέμειναν και αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές(Βρίσκονται και ορισμένοι υπό δοκιμή): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Κεχαγιάς, Τόλι, Σιμόν, Αλί Σισέ, Καντιμά, Καραγιάννης, Αποστολόπουλος, Αρναρέλλης, Τεγούσης, Αρναούτογλου, Παπαδόπουλος, Γκίνη, Ζιούλης, Δασκαλάκης, Βρεττός, Νικολακάκης, Νικολούδης και Τραχίλης.
Το υπόλοιπο επιτελείο αποτελούν οι: Πετράκης(Προπονητής), Τάτσης(Βοηθός Προπονητή), Βαρδάκης(Γυμναστής), Λεκίδης(Προπονητής Τερματοφυλάκων), Κουνδουράκης(Φροντιστής), Αντωνακάκης(Υπεύθυνος επικοινωνίας), Κούτας(Υπεύθυνος ατομικής προπόνησης), Τουλουπάκης(Τιμ Μάνατζερ) και Ντούλης(Φυσιοθεραπευτής).
Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάδους θα γίνει στις 6 και 30 στις εγκαταστάσεις του Avaris. Φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί με τη Στυλίδα την Παρασκευή 17 Αυγούστου. 





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος