Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Τι συνδέει τον Δημήτρη Αντωνίου με τον γυμναστή του ΠΑΣ Βασίλη Αλεξίου











Μια ιδιαίτερη σχέση έχει ο «δικός» μας καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Δημήτρης Αντωνίου με τον εξαίρετο προπονητή φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλη Αλεξίου.
Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περίοδο 2001-2002 στον Πανιώνιο. Ο Δημήτρη Αντωνίου ήταν βοηθός και μεταφραστής του Ρουμάνου Ντουμίτρου Ντουμιτρίου και ο Βασίλης Αλεξίου γυμναστής. Ο Πανιώνιος έχασε εκείνη τη χρονιά την έξοδο στο Κύπελλο Ουέφα στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα στο «Καυταντζόγλειο», δεχόμενος την ισοφάριση στο 96΄ από τον Ηρακλή. Ο Τρικαλινός κ. Αλεξίου, που βρίσκεται στον ΠΑΣ από το 2014 είναι Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι προπονητής φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Είναι παράλληλα κάτοχος Διδακτορικού τίτλου, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ιούλιος 2004) και κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa Α’. Έχει εργαστεί επίσης Στην Ασπίδα Ξάνθης, στον Πανιώνιο, στην Καλλιθέα, στον Πανηλειακό, στον Πανελευσινιακό, στον Άρη, στην Κέρκυρα, στα Τρίκαλα, στον Πανθρακικό, στον Παναιτωλικό και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, Ερόλ Μπουλούτ, Άκης Μάντζιος, Τακης Γιαννόπουλος, Τάκης Γκώνιας, Τάσος Φερεκίδης, Αλέν Ραγκουέλ, Βαγγέλης Μάντζιος, Άριαν Μπελά και Ηλίας Ιωάννου ήταν μεταξύ άλλων στο ρόστερ του Πανιωνίου εκείνη τη χρονιά.

*Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι: Δημήτρης Αντωνίου, Βασίλης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Άτλας Γιάννης Μπουμπουρής και ο εργοφυσιολόγος του ΠΑΣ και καθηγητής Πανεπιστημίου Θανάσης Τζαμούρτας.