Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ολοκληρώνεται η πορεία του Άτλαντα στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ


Ο Άτλαντας δίνει το τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Μεδεώνα από τη Βοιωτία. Ο αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 3 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της 2ης φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με διαιτητές τους κ.κ. Ζάχο και Χουσιάδα.
Η ομάδα του Άγγελου Σαμαντά δεν κατήλθε να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Αλίαρτο, χάνοντας τις πιθανότητες για διεκδίκηση της ανόδου, αφού μηδενίστηκε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με νίκη και ήττα των Φαλάρων τερματίζει τρίτος, αγωνιζόμενος σε παιχνίδι μπαράζ για τις θέσεις 5-6. Σε περίπτωση ήττας θα είναι τελευταίος στον όμιλο. Ο Μεδεών του Παναγιώτη Αριδά τερματίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεύτερος και θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του 1ου Ομίλου για άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Φάλαρα-Αλίαρτος είναι το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής(Κυριακή 13/5 στις 6 στο Πάρκο Λαού Στυλίδας), ενώ ρεπό θα κάνει η Δροσιά. Η Αλίαρτος του Τάσου Αρβανίτη έχει κατακτήσει την άνοδο και θα διεκδικήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(Β΄ Φάση(2ος Όμιλος)

5η αγωνιστική

Γ.Σ. Άτλας-Μεδεών Κλειστό Καρπενησίου 13-5-2018 15:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Χρήστος Κοσμάς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Φάλαρα-Αλίαρτος Πάρκο Λαού 13-5-2018 18:00
Διαιτητές:  Αντώνης Πατάγιας& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Βαγγέλης Δέδες & Αναστάσιος Κανδηλάρης(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)