Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Με επιτυχία η ημερίδα προπονητικής από τους Ευρυτάνες Σάκη & Βαγγέλη Τσιώλη












Την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 5 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου στο Καρπενήσι και το Hotel Spa Montana. Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε από την ΕΠΣ Ευρυτανίας και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.
Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι Ευρυτάνες διακεκριμένοι στο χώρο του ποδοσφαίρου Σάκης Τσιώλης και Βαγγέλης Τσιώλης, οι οποίοι συμμετέχουν ανελλιπώς σε αντίστοιχες ημερίδες. Ο πρώτος ανέλυσε το θέμα σύστημα-τακτική-στρατηγική, ενώ ο δεύτερος ανέπτυξε την αξιολόγηση του ποδοσφαιριστή.
Η αγάπη και των δυο για τον τόπο καταγωγής τους είναι ως γνωστόν τεράστια και το αποδεικνύουν έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιμορφωθούν από δυο αξιόλογους ανθρώπους και απόλυτα γνώστες του αντικειμένου, οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος τους.
Πριν την έναρξη του σεμιναρίου ακολούθησαν τιμητικές πλακέτες. Εκ μέρους της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας βράβευσε τον Σάκη Τσιώλη και ο παράγοντας Πάνος Παπαδημητρίου τον Βαγγέλη Τσιώλη. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 χάρισε από μια εικόνα της Παναγίας στους δυο προπονητές. Τις παρέδωσαν ο εκ των προπονητών της Χρήστος Καλαμπάκας και ο Ευρυτάνας πρωταθλητής χιονοδρομίας και μέλος της Ολυμπιακής Αποστολής Γιάννης Αντωνίου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την ημερίδα. Ο Αντωνίου, κορυφαίος Έλληνας σκιέρ έχει υπάρξει μάλιστα ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας.
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας, η οποία στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Παπαδημητρίου και π. Ευάγγελος Φεγγούλης. Παρόντες ήταν ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Τσάμπρας,  παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές(Μεταξύ αυτών οι ενωσιακοί Δημήτρης Αντωνίου και Δημήτρης Τσιγαρίδας), φίλοι του ποδοσφαίρου και καθηγητές φυσικής αγωγής, με το ραντεβού να ανανεώνεται για του χρόνου. Τη διοργάνωση «έτρεξε» με απόλυτη επιτυχία ο προπονητής της Ακαδημίας, διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και πάντοτε πρωτοπόρος σε τέτοιες δράσεις Δημήτρης Αντωνίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό-αθλητικό συντάκτη της σελίδας μας Δημήτρη Κολλημένο. Ο κ. Αντωνίου μάλιστα προλόγισε την εκδήλωσε, ενώ τον επίλογο έβαλε ο π. Ευάγγελος Φεγγούλη. Οι δυο τους συνδέονται με φιλία χρόνων με τον εκ των κορυφαίων Ελλήνων τεχνικών Σάκη Τσιώλη. 
Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Evrytania Sport και της εκδήλωσης οι εκδόσεις Sportbook.





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος